hits

HVORDAN BLE DET TIL SLUTT?

Jeg har nesten glemt å vise dere sluttresultatet på veggen min som jeg malte! Som jeg skrev, var jeg jo litt skeptisk til at fargen så så mørk ut. Og det hadde jeg god grunn til. Fargeriket hadde nemlig gitt meg feil farge med hjem. Så jeg gikk tilbake til butikken og fikk byttet den til riktig farge. De var veldig grei angående det. Vi måtte jo male to nye strøk, men det var absolutt verdt det. Fargen jeg egentlig skulle ha er sååå mye mer harmonisk og behagelig å se på contra den mørkere fargen syns jeg. Den andre fargen, den dere så jeg malte med i innlegget, ble så hard og nesten blodrød. En altfor stor kontrast til resten av rommet mitt. Men denne her ble perfekt. Den varmet opp den tidligere sykehushvite veggen min og skapte litt mer hjerte og vennlighet.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå skal det sies at rommet ikke er helt ferdig enda. På denne veggen skal det opp både noen bilder og noen hyller. På andre siden av rommet skal det henge et speil, også nærmer det seg ganske ferdig! Skal en liten tur på IKEA etterpå blant annet så da beveger vi oss noen skritt nærmere et ferdig soverom. Jeg gleder meg til alt er på plass!

6 kommentarer

Nina

28.02.2018 kl.14:01

Kan du være så snill å ha en room tour..? Slik som du gjorde før

Leandra Valencia

28.02.2018 kl.14:35

Nina: d kan jeg ordne når alt er klart ja :)

Anna

28.02.2018 kl.17:42

Hva heter fargen? Det ble kjempe fint!

Hannehm

28.02.2018 kl.22:11

Ååh, så utrolig fint :)

Thea

01.03.2018 kl.12:53

rommet ditt er inspirerende. jeg har aldri vært noen herme gås, tro meg men nå fikk jeg lyst til å male jeg å med en slik nydelig konsistens. du har virkelig bra smak! og måten fargen blander seg med gjenstandene i rommet ditt. elsker det.

Leandra Valencia

01.03.2018 kl.14:22

Thea: Hahah åå d var virkelig gøy å høre! Har aldri følt meg noe flink på interiør så nå ble jeg glad <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com