hits

I dag begynner friåret mittTopp // gave uten merkelapp
Bukse // Bershka
Veske // Paco martintez
(sponset) Sko // Junkyard HER

Dagen min i dag begynte med et frisørbesøk jeg har hatt nerver for en liten stund nå. Jeg gleder meg masse til å vise dere resultatet snart! Dere har jo så klart fått en sneak peek på snapchat (leandra86) Ellers er jeg i gang med mange andre spennende blogginnlegg og et stort prosjekt jeg seriøst skjelver av spenning av og gleder meg til å dele med dere. Videre i dag skal jeg ta et par bilder til, også stikker jeg til byn og spiller biljard på en pub. Biljardbordet vi har her hjemme er også mye brukt, men det er litt mindre enn de i original størrelse man spiller på ute, så da blir det en liten bytur på meg denne mandagen. Mange begynner jo på skole i dag? Sykt å tenke på at sommerferien min i dag går over i friår. Lykke til til alle som begynner med fadderuke og skal studere!!! Virker utrolig gøy, og jeg gleder meg masse til dagen jeg skal gjøre det selv. But for now, er jeg meeget spent og klar for friåret mitt og alt det skal inneholde. Har vært en smule redd for at det skal bli for lite å gjøre, men bloggen har holdt meg okkupert hver eneste dag siden skoleslutt. Så blogg og alt det bringer med seg skal nok holde meg busy, og jeg er utrolig glad for det <3 Vi snakkes snart, fine dere!

5 kommentarer

14.08.2017 kl.19:29

Så deilig! Har sett litt på snap, gleder meg til flere bilder her!

Tar de som sponser deg (blant annet shein, romwe og junkyard) kontakt med deg eller du dem?

Pernille

14.08.2017 kl.20:51

Fint antrekk og flotte bilder :)

Fredrikke Gustavsen

15.08.2017 kl.13:50

Ååå så spent på prosjektene dine! Elsker bloggen din, håper du får tid til enda fler innlegg om dagen når du har friår, hihi!

maria

17.08.2017 kl.00:55

de var veldig mye finere på ditt bilde enn på nettsiden..!

Leandra Valencia

17.08.2017 kl.09:05

maria: Bildene er hentet fra nettsiden deres

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com