Girls just wanna have sun // Glossybox
Toppen min finner dere HER

Glossybox finner dere HER

Jeg blir bare mer og mer glad i Glossybox, jeg! Føler at produktene deres bare har blitt bedre og bedre helt siden jeg mottok den første pakken. Månedens pakke inneholdt som vanlig fem ting jeg gleder meg til å teste ut den kommende tiden. Har allerede prøvd noen av dem så klart, og ble veldig glad i leppeproduktet jeg viser på bilde over.

Det kom også med et annet leppeprodukt - en helt vanlig lipsyl med vakker innpakning som luktet mildt av sukkerspinn. Den rosa sticken dere ser på et av bildene over er en contour-stick. Jeg har tenkt en stund på at jeg har lyst på en countor eller bronzer i den konsistensen, altså creamy, fordi det gir et mer glødende og naturlig resultat enn et i pudderform ville gjort. Jeg er jo blitt veldig glad i å gå uten sminke eller bruke så lite sminke som mulig. Standard-meg for tiden hvis jeg tar på sminke er vel å fylle inn gaps i brynene, noen dråper foundation som concealer under øynene, krølle vippene, smøre litt creamblush på kinnene og en lipsyl. Syns countor-sticken var et bra tilskudd til den looken da jeg bruker den under kinnbeina, i tinningen og i pannen for å varme opp ansiktet litt ekstra. Ansiktsmasken var jeg ikke særlig imponert over. Syns den var ubehagelig å ha på, og merket ingen reell forskjell i ettertid, men jeg har lite tiltro til 95% av ansiktsmasker.

Jeg har til overs å teste ut after-sunen, men Bergen har til overs at det faktisk skal bli vær å sole seg i. Skal gi en lyd om jeg liker den også :)

3 kommentarer

11.08.2017 kl.14:04

Glad for at du er ærlig om ansiktsmasken! Har sett sååå mange bloggere anbefale de, men de får jo betalt for å skrive det så ;)

Leandra Valencia

12.08.2017 kl.13:01

Anonym: Jaa null problem, haha. Sant det!

Iselin

11.08.2017 kl.19:39

Så mye fint :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 18-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du se mitt liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, samfunn, skjønnhet, fotografi og masse annet. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com
hits