Den rareste anbefalingenDenne elektriske sykkelen/løpahjulet/scooteren (jeg aner ikke hva jeg skal kalle det), oppsummerer Spaniaturens morsomheter. Om dere får sjansen en gang anbefaler jeg faktisk at dere leier en sånn! Aaron har leid en sånn to år på rad i Spania, og jeg tror ikke jeg prøvde den i hele fjor, men i år la jeg stoltheten min på hyllen og satt meg på det latterlige stykket mekanikk. For det første, wow, det var gøy, selvom det er vondt å innrømme.... Og for ikke å snakke om - usedvaaanlig praktisk??? Vi brukte 15min å gå til treningssenteret om morgenen, men når Aaron og jeg fløy ned på denne brukte vi sikkert under halvparten av tiden. Et behagelig, bedagelig og nydelig fremkomstmiddel, haha. Tror merket eller kjeden vi leide av het E-Monkey. Dagens uvanlige anbefaling på Leaduvet. Ha en super mandag, babes.

6 kommentarer

Maiken Elise

31.07.2017 kl.14:42

Haha de ser så morsomme ut! Ha en super dag :-)

Leandra Valencia

31.07.2017 kl.17:00

Maiken Elise: de er det! takk du og

31.07.2017 kl.16:13

Du vet det innlegget du skrev for ikke lenge siden, om hvordan du blir fascinert over enkelte mennesker som klarer å tenke litt anerledes og være litt smartere enn alle andre. Jeg ville bare si at du er en sånn person ifølge meg!! Du klarer å ordlegge deg, filosofere og skrive på en måte jeg ikke vet om noen andre som klarer. Sykt flink og smart er du! Klem <3

Leandra Valencia

31.07.2017 kl.16:59

Anonym: wow tusen takk! Altfor snilt av deg, setter veldig pris på de fine ordene <33 virkelig

Stine

31.07.2017 kl.16:56

Hei! Lurte på om du kunne ha laget et innlegg om treningsrutinene dine? Hva du trener for å få den kroppen du har nå. Hvilken øvelser du anbefaler og som du syntes har hjulpet deg? :-)

Hege

01.08.2017 kl.00:06

Kan du lage et innleg på tips til å klare å velge sunnere kosthold? Få bort cravings på godteri osv..

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 18-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du se mitt liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, samfunn, skjønnhet, fotografi og masse annet. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com
hits