Mer sukker

Det er ingen sted i verden jeg heller vil være enn på Askøy på hytten om sommeren når solen skinner. Det stedet setter ingen restriksjoner for friheten min eller forstyrrelser for mitt velvære. To hytter, gjemt inne blandt busker og ujevnt terreng, nede ved en brygge gjemt bak blåbærbusker og grønne trær som lager dansende skygger på solbrun kropp som klatrer fra havkanten opp til terassen for å tørke i en lenestol. Tre forskjellige typer potetsalat til grillmaten, mygg som forstyrrer konsentrasjonen under familiequizen. Kaffe fra en gammel moccamaster som gir deg energi til en ekstra time med en bok om Alexander den store på sengekanten. Stemmen til Jan Eggum i bakgrunnen mens kveldens gåsehud blir bløte av badestampens varme damp. Sukrede jordbær med mer sukker på. En langhåret hvit schæfer som håper på fallende matsmuler under bordet. En fot i en maurtue for å rekke de største blåbærene.<3

4 kommentarer

:)

30.07.2017 kl.17:35

Du skriver så utrolig bra. Bare måten du formulerer deg på og alt! En fryd å lese bloggen din! Er forresten ganske enig i at det er fint å være på Askøy om sommeren ;))

Leandra Valencia

30.07.2017 kl.23:30

:): Tuusen takk snille deg! Ja det er det :)

Linn

31.07.2017 kl.13:47

broren din er så kjekk!!! Hvor gammel er han? ;)

Leandra Valencia

31.07.2017 kl.14:13

Linn: Hahah, han er 14

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 18-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du se mitt liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, samfunn, skjønnhet, fotografi og masse annet. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com
hits