hits

Jeg har aldri hatt så fin hud som nåJeg har slitt utrolig mye med tørr hud tidligere, og jeg har aldri sett et menneske med tørrere legger eller hender enn meg selv. Det så virkelig ut som en snødekket, oppsprukket asfalt. Skulle nesten vist bilde, men det har jeg dessverre ikke. I det siste tho, har jeg hatt den mykeste babyhuden, og jeg klarer seriøst ikke å slutte å stryke meg selv på leggene eller lårene eller rumpen (hoho) Jeg kjøpte nylig en skrubb fra et av favorittmerkene mine, Rituals og jeg husker Solfrid kommenterte i Spania at det så ut som hele meg var airbrushet fordi huden min er så glatt, myk og glødende for tiden. Det føles helt fantastisk for selvfølelsen, og denne skrubben fra Rituals er absolutt å anbefale! Ikke sponset, bare høyt elsket.

Jeg må for øvrig skryte av hele merket generelt, da jeg merker at produktene deres aldri tørker ut huden min og i tillegg lukter fantastisk friskt, mildt og godt. Jeg oppdaget merket da jeg fikk den ene shower gelen deres i en Glossybox i fjor på denne tiden. Både jeg og søsteren min forelsket oss helt, og hun endte opp med å kjøpe to av dem på tax-free-en på vei hjem fra ferie. Jeg kjøpte meg nylig en ny shower gel i en annen duft da jeg oppdaget at Rituals hadde egen butikk på Sartor Senter. Jeg får ikke nok av den i dusjen! Konsistensen er helt magisk; den kommer ut som en gel men blir en myk og luftig skum på huden.

Nå etter jeg har begynt å bruke skrubben og shower gelen deres, har jeg så og si ikke behov for å smøre meg inn med noe olje eller krem på huden når jeg kommer ut av dusjen. Det er ufattelig uvant og drittgøy. Det er akkurat som om produktene ligger igjen som et lag silkelag på huden etter dusjen og igjen, jeg gløder som aldri før! Det kan også ha noe med varmen og solen å gjøre, noe jeg såårt har behov for hvis huden min skal trives. Mitt tidligere flassete ansikt er nå balansert, og er verken oljete eller tør. En skikkelig god hudperiode med andre ord, noe som gjør at jeg føler meg enda bedre uten sminke enn med. Veldig lettvint og behagelig!

Så det var dagens anbefaling til dere! Noen som har prøvd produktene deres?

7 kommentarer

Jannicke Elnæs

28.07.2017 kl.21:06

Jeg elsker rituals produkter :)

Ingeborg Vevle

28.07.2017 kl.22:25

Har prøvd noen produkter fra dette merket og har vært utrolig fornøyd med de! Takk for tips, og jeg kommer nok til å prøve disse produktene også :)

29.07.2017 kl.12:49

Har prøvd et par ting fra rituals selv, og er veldig enig i at noe gir ekstremt mye fuktighet. Har veldig tørr og sprukken hud selv, så skal definitivt teste disse produktene.

De har også rituals på Galleriet i 2. etasje! :)

Leandra Valencia

29.07.2017 kl.14:11

Anonym: Wii okei takk for tips! Må definitivt dra dit

Julie Elise

29.07.2017 kl.12:50

Hei, bruker du skrubben i ansiktet også ? 😊 Siden du nevnte det med at huden i ansiktet ditt hadde blitt så bra. Tusen takk for bra tips !

Leandra Valencia

29.07.2017 kl.14:11

Julie Elise: nei har ikke gjort det :) null problem!

Em

30.07.2017 kl.14:33

Hvor lenge hadde du ringen i nasen? Har det grodd fint?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com