hits

Nå flyr jeg til Spania!

Om et par timer er kjæreste Solfrid og jeg på vei på ferie sammen for andre gang! Forrige gang var tre år siden i USA - en av de morsomste feriene jeg har hatt. Virkelig. Så det skal bli veeeldig deilig med en uke i Albir, og jeg gleder meg uendelig masse til å tilbringe mye tid med Solfrid og de andre vi skal være med. Meg, Solfrid og Aaron er kanskje den mest plagsomme, idiotiske og teite trioen du kan finne på ferie. Ler alltid sammen helt til krampen tar oss. Er få mennesker på denne jorden jeg elsker så høyt som de to. Syke i hodene <3 Så skulle egentlig ønske at vi fikk litt mer enn bare én uke i sydenland, menmen. Vi får nyte de dagene vi har! Føler nesten denne turen blir en tb til USA 2013, hvor vi lagde sinnsyke minner sammen vi kan ramse opp i evigheter. Wii, gleder meg til å gjenoppleve ferien med de samme folkene bare på nytt sted! 

Mens jeg farter fra flyplass til flyplass i dag, vil jeg vise dere et antrekk fra en fin sommerdag for et par dager siden. Rødt er så fint, og jeg trenger mer av det.
Topp fra Romwe HER
Solbriller fra New Yorker
Shorts fra Shein

4 kommentarer

17.07.2017 kl.16:23

omgg nå fikk jeg en helt syk tb til alle de gamle vloggene dine, diiiigget når solfrid og aaron var med hahah <3 håper dere får en helt fantastisk uke, nyyyt det

og du ser helt umenneskelig bra ut, skjønner ikke at det går an

Leandra Valencia

17.07.2017 kl.19:37

Anonym: ååå så gøy at du husker det! Dødskoselig kommentar, tusen takk kjære deg <3

Lilli

17.07.2017 kl.22:16

Kos deg :)

Linn

18.07.2017 kl.15:54

søkte du på noen studier til høsten? og kom du inn?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com