hits

Antrekket og festlighetene fra i gårsdagen

Adlinks
Denne nydelige skjorten er de dessverre utsolgt, men Romwe har mange flere fine HER 
Bukse fra Zara
Veske fra Accessorize
Sko fra Shein HER

En venninne i (gamle)paralellklassen feiret bursdagen sin i går, så da ble naturligvis en del av oss fra trinnet samlet sammen. Wææ vil ikke at det skal ta slutt at vi er samlet like ofte som vi har vært det siste halvåret. Må slenge med litt bilder fra i går også. 

Processed with VSCO with f1 preset
6 år med vennskap og skole med denne eventyrlystne guttn <3 Vi er så close at jeg vet jeg kommer til å se han masse igjen fremover heldigvis. 


Disse to derimot, stikker i militæret 

Processed with VSCO with f1 preset
Så mange som mulig fra (gamle)klassen, 3STA klynger seg alltid sammen på et eller annet tidspunkt når det er festligheter. Kåret til køddeklassen på avslutningen. Passer fint med tanke på alle fellestimer vi har noensinne. Mye idioti og latter. Stakkars kontaktlæreren vår, haha

I dag skal jeg ikke ut, haha nå er jeg lei. Har endt opp på flasken og på byn altfor ofte for min smak i det siste. Så kvelden skal nytes i heimen med et lite besøk. Håper lørdagen deres blir fin! Vi snakkes bloggen <3<3

6 kommentarer

Thomas Frydenberg

17.06.2017 kl.17:53

Gratulerer med vel gjennomført videregående!

Leandra Valencia

17.06.2017 kl.19:17

Thomas Frydenberg: tusen takk for det! :)

Iselin

17.06.2017 kl.17:57

Kjempe fint antrekk :)

Leandra Valencia

17.06.2017 kl.19:17

Iselin: tusen takk!

Julie

17.06.2017 kl.20:10

Hvordan gikk det på norskeksamen og oppgaven du skrev om SKAM? :)

Sofie

18.06.2017 kl.16:43

Gratulerer så mye med gjennomført videregående! Elsker bloggen din, den er så ulik alle andre, og jeg blir så inspirert av å følge deg.

Ser du har en del klær fra shein.com, og jeg lurte bare på hvordan det blir med frakt+porto når man bestiller til Norge?

Ha en fin dag vakre! Hilsen fast leser :-)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com