hits

Månedens glossybox // juni

Sponset

1. Valquer Ice Hair Mask Total Repair
"En svalende hårmaske med macadamiaolje som reparerer og forbedrer kvaliteten på håret. Masser inn i håndkletørt hår og skyll ut etter 3-5min. En skikkelig boost for tørt hår."

2. Rodial Glamolash Mascara XXL
"En mascara som løfter og gir liv til trøtte øyne. Den gir volum og en intens svart farge - alt du behøver til din daglige makeup! åfør litt ekstra og du er klar til kveldens festligheter også."

3.SB12 White
"SB12 White gir frisk pust i 12 timer, styrker tennene med flour og fjerner misfarging etter 2 uker! Beskytter også mot nye flekker. Skyll morgen og kveld i 30-60sek. Tillgjengelig på apoteket."

4. Escada Fiesta Carioca
"Fiesta Carioca er en frisk og eksotisk parfyme. Den har en floral og fruktig duft med noter av pasjonsfrukt, bringebær, appelsinblomst, perfekt for lange, lyse sommernetter."

5. Moisture + Tørr Hud
"Fuktighetskrem som beskytter huden og holder den frisk og fuktig. Moisture + har en ny og bedre formel, samt at pakningen er 100% resirkulerbar. Moisture + kommer i tre varianter som er tilpasset ulike hudtyper."

Én kommentar

Sandra jensen

13.06.2017 kl.16:32

Så koselig :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com