hits

Offesielt sommerferie

Sååå deilig! Jeg var så uendelig skjelven og nervøs da jeg gikk inn for å ha RLE-muntlig i dag, men det gikk heldigvis sykt fint. Både læreren min og sensor var driitsøt og skrøt sånn av begrepsapparatet mitt og kunnskapene om hele pensum så det ble 6! Virket som de var kjempefornøyd og da ble jo jeg det også selvsagt. Tror jeg skalv enda mer av lykke da jeg kom ut. De sa at det virket som om jeg ikke var nervøs siden jeg svarte så rolig og kontrollert men det er bare sånn jeg er av natur, på innsiden var jeg pissssnervøs, men samtidig ganske sikker på fagstoffet? Var heldig og fikk spørsmål om ting jeg er interessert i og kunne mye om så da bare pøste jeg på. Wiii, for en digg følelse.

Nå er jeg søren meg ferdig med videregående skole. Husker det som om det var i går at jeg satt og skrev om første skoledag på vgs i 2014... Det hele er ganske bittersweet. I kveld skal trinnet samles og feire litt, så er det kun avslutning igjen neste uke før det er farvel. Ber til alle værguder om sol fremover. Jeg har planer om å lese en haug med bøker og bli flink på gitar denne sommeren. Og dra mye på hytten, tilbringe tid i fred og ro der alene, men også invitere litt venner opp. Trenger litt stueforandring og har fått låne hytten av bestemor. Der er det så idyllisk og nydelig om sommeren så det kan bli veldig deilig.

Skal begynne å ta noen freshe bilder igjen nå som eksamenstiden er over, men her er et lite bildedryss fra kamerarullen min i det siste.

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

7 kommentarer

Maria Victoria

08.06.2017 kl.19:55

Det er utrolig deilig når sommerferien endelig kommer^^ God ferie

Lea

08.06.2017 kl.20:01

Gratulerer så mye! Du er kjempe flink, og fortjente helt klart den 6'eren! :)

Hva har du tenkt å gjøre til høsten? Har du søkt deg inn på høgskole eller univeristet? Hva har du i såfall tenkt å studere?

Christina

08.06.2017 kl.20:23

Hvordan planer har du neste år/til høsten? :))

Karoline

09.06.2017 kl.09:14

Hei! Jeg bare lurte på om du har noe vin å anbefale? Hva er favoritten din?:)

emmadrevvatne

09.06.2017 kl.10:56

Gratulerer med 6'ern på eksamen! Fine bilder også! :)

Maria

10.06.2017 kl.19:31

Fint bilde av huset til bestemor og bestefar <33

Anonym

16.06.2017 kl.09:54

Ææ gratulerer!! Kunne du skrevet litt om hvordan du arbeidet for å få 6?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com