hits

Drittmetafor

adlinkMottok denne søte sommerkjolen fra Romwe hinn dagen. De er dessverre utsolgt, men de har utrolig mange andre fine kjoler HER. Jeg har sykt lyst på denne og denne. Nyydelige.

I dag skal jeg i ny konfirmasjon! Noe jeg naturligvis ser veldig frem til. Jeg gleder meg til å pynte meg, for jeg eeeer så lei russedressen, shit. Jeg skal dusje, shave alt som shaves kan, smøre meg inn i eksotiske oljer fra topp til tå, sminke meg litt og gjøre et desperat forsøk på en god hårdag. Sånt gidd jo man ikke når man går med russedress hele tiden, ikke sant? Så det blir superdigg. Også gleder jeg meg jo selvsagt til å se familiemedlemmer, konversere med dem og spise til jeg sprekker. I dag er det min fetter sin tur til å "tre inn i de voksnes rekker" *brekningslyder* - den setningen blir dønn kastet rundt av alle mellom 40 og 60 hver gang noen konfirmeres. Tre. inn i de. voksnes. rekker?? Hva er det for en drittmetafor? Meg og broren min køddet rundt med det forrige helg da han konfirmerte seg, og for øvrig alt annet som er typisk voksne å si. Huff, jeg har kanskje interessene til en gammel dame og er den eneste på 19 som har vært våken 4 timer på denne tiden på en søndag, men jeg kan virkelig være en liten dritt og.

I går var jeg på Landstreff Bergen, noe det kommer et eget innlegg om snart. Ha en superduper dag, alle sammen, så preikes vi.

5 kommentarer

<3

14.05.2017 kl.12:37

følern jeg har vært oppe siden kvart på 7. <3

Leandra Valencia

14.05.2017 kl.12:59

<3: hahah, ensomt

Hege Kristin

14.05.2017 kl.13:19

kos deg i konfirmasjon! søt kjole :D

14.05.2017 kl.21:12

Finaaa

Leandra Valencia

14.05.2017 kl.21:51

Anonym: takk!!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com