hits

Love hurts + hjelp meg

Adlinks

JA, jeg kom meg faktisk på trening i dag! Jeg gikk i fritimene mine på skolen etter lunsj, og følte meg  produktiv at jeg til og med vasket hele huset da jeg kom hjem fra skolen. Nå er jeg akkurat ferdig med skole, trening og husvask, og skal snart avsted til apoteket for å skaffe meg allergitabletter. Jeg er jo allergisk mot noe av det jeg elsker mest her i verden, Baltopusen min. Jeg driter altfor mye i det - løfter han opp og gnir han inntil meg og kysser han over alt. Klarer ikke å holde meg unna han. Angrer jo et par minutter senere når øynene og leppene begynner å klø og nesen snører seg sammen. Jaja, love hurts.

Resten av dagen går til mer historieøving og Paradise Hotel som dønn er dagens høydepunkt. Ellers har jeg begynt å lese en ny bok - To Kill A Mockingbird. Tenker å jobbe meg gjennom et par klassikere et år, og søsteren min har mast på meg altfor lenge om at jeg må lese den. Kan gi en tilbakemelding når den er ferdiglest om det ønskes?

Capsen finner dere HER
Topp HER
Shorts HER

Syns jeg har fått ganske langt hår etterhvert som to av bildene over viser. Det er gøy å se! Jeg vurderer å farge det en tone lysere, typ balayage - slik at jeg har den naturlige fargen min øverst, også blir det litt lysere og litt mer spill i håret nedover. Har tenkt på det dritlenge og det frister sykt, men er evig redd for at håret skal bli slitt og jeg skal angre. Håret mitt er nemlig ganske porøst og tåler ingenting før det blir flisete og tuppene deler seg i fire. Wæ, jeg vet ikke. Dere må hjelpe meg! Hva ville dere gjort?
 

6 kommentarer

Tiril

10.05.2017 kl.18:48

Åh den boken leste jeg for et par år siden! Den er veldig bra, men synes den var litt treg på starten ettersom det tok 100 sider å komme inn i historien, men det kan ha noe med at jeg var veldig ung og det var vanskelig engelsk så Idk. TIPS: pride and prejudice av Jane Austen!! ELSKER DEN og elsker filmene og tvserien til boka. <3

Leandra Valencia

10.05.2017 kl.19:00

Tiril: okei tusen takk for tilbakemelding og tips <3 Skal skrive den ned i notater med en gang, har hørt om den og selvsagt!

Christina

10.05.2017 kl.20:27

Boken er utrolig bra, men tar nok godt over 100 sider å komme inn i handlingen, samtidig som mange av personene som det snakkes om i starten blir sentrale senere :) synes temaet og handlingen var utrolig spennende. Anbefaler å se filmen også.

Mathilde

11.05.2017 kl.12:26

Hvilken størrelse har du i shortsen? Er den høytlivs? Hvordan sitter den på?

Leandra Valencia

11.05.2017 kl.14:01

Mathilde: Jeg har den i 26. Den er stram og rekker meg litt under navelen :)

Marie

11.05.2017 kl.15:53

Århh, så leit å høre at du er allergisk mot Balto:'( Jeg er selv allergisk mot pelsdyr, så forstår hva du går i gjennom. Vi måtte selge hunden vår for noen år siden, og jeg håper virkelig at dere ikke kommer til å selge Balto! Jeg vet ikke med deg, men mine allergitabeletter og nesespray forhindrer ikke allergien min. Jeg har fått tips om å gå til min lokale homeopat her i Haugesund, fordi han skal vist nok være veldig flink på dette. En venn av moren min hadde strevd mye med pollenallergi, og i følge han så var allergien hans vekke etter halvannen dag etter han var hos denne homeopaten (noe jeg ikke helt forstår er mulig, men miracles can happen I guess). Jeg skal selv bestille time der for å høre om han kan hjelpe meg med min allergi, i stedet for å ta sprøyter. Så hopefully kan jeg kjøpe meg en hund om noen år! <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com