hits

Long black dress

Adlink

Hei, dere! Nå ligger jeg i sengen med Solfrid og Anna og varmer litt opp til å dra ut for atter en russekveld med fyll og fanteri. Burde vel egentlig begynt å skrive før jeg begynte å drikke, men det glemte jeg. Så jeg gjør mitt beste. Tenkte egentlig å ta en pause fra russebloggingen i dag, og heller vise dere denne vakre kjolen jeg mottok fra Junkyard for en liten stund siden. Tror egentlig jeg bare stopper her, jeg. Ha en finfin søndagskveld, alle sammen, og nyt fridagen i morgen! Link til kjolen finner dere nederst i innlegget :*Enkel, elegant og superbehagelig. Var livredd for at den kom til å bli for lang, men den passet perfekt i lengden i størrelse S, og jeg er 1.70m. Den er voldsomt satt ned i pris for øyeblikket!

Dere finner kjolen her

6 kommentarer

Solveig

30.04.2017 kl.21:41

du er bodygoals

Lilli

30.04.2017 kl.22:33

Så fin kjole :)

emmadrevvatne

01.05.2017 kl.10:51

Kjolen var utrolig fin på deg!

Laila Monica Nikolaisen

01.05.2017 kl.14:04

Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

01.05.2017 kl.15:47

tror du tredje verdenskrig vil skje 13. mai?

Leandra Valencia

01.05.2017 kl.19:11

Anonym: Ja

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com