hits

Glossybox - The Knit BoxJeg liker at Glossybox har gått bort fra den vanlige lyserosa boksen, og har et nytt tema hver måned. Boksene er så søte at jeg av og til ikke klarer å kaste dem. Noen har jeg faktisk brukt til å pakke inn gaver til venninner. Gavepapiret legger seg nemlig så fint utenpå, og boksen er så fin i seg selv at den også kan brukes til å ha på pynt og oppbevare saker og ting i. Denne månedens Glossybox har fått et påskepreg over seg, og innholdet i boksene blir faktisk bare bedre og bedre syns jeg.

Vet ikke hvordan været er hos dere, men her i Bergen er det som vanlig superdeppresivt. Så å motta denne fine lille boksen i posten blir som en liten solstråle i en ellers grå og våt hverdag. Alle produktene i månedens Glossybox og info om abonnementet finner dere på Glossybox.no. Dere kan se designet på tidligere bokser her

2 kommentarer

lisarorvik

20.04.2017 kl.19:47

Så mange gode produkter :)

kreativemeeg

20.04.2017 kl.20:00

Så kjekt :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com