hits

Hytte, påskeegg, vin og brettspillSkulle gjerne sagt at jeg var på fjellet, stod på ski og spiste appelsin, Kvikk Lunsj og drakk Solo i påskesolen, men som mange vet hater jeg ski og vinteren for øvrig. Så min påske blir stillesittende med et stort påskeegg, brettspill og latskap. Jeg kom akkurat hjem fra en overnatting på hytten med familien som dere ser på bildene over. Koselig å komme seg litt vekk fra heimen må jeg si. Bært litt ved inn i boden, drukket litt vin... Da vi kom ut i går, var det strålende sol og det gjorde meg ufattelig glad. Å kjøre bil med god musikk når solen skinner er noe av det diggeste som fins, så meg og Aaron hadde oss en fin kjøretur ut til Askøy. I dag henger skyene lavt over Bergen igjen, og jeg venter egentlig bare på en ny soldag som kan fylle meg med energi og livsgnist. Until then, har jeg serier å se og bøker å lese.

Hvordan tilbringer dere påsken deres?

2 kommentarer

REBECCA HOLDER

15.04.2017 kl.19:55

haha uff, jeg er heller ingen vinterperson - men syntes likevel påsken er noe eget. Håper du koser deg med påskeegget - det gjør i hvert fall jeg :-D

16.04.2017 kl.00:36

kunne du skrevet ett innlegg om law of attraction og dine erfaringer? :) Elsker bloggen din!!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com