Ukens spørsmål #83

Wow, dette begynte å bli en stund siden, gitt. Tenkte det var på tide å svare på litt spørsmål dere har stilt i det siste. Kjøyr.

Hvilke fag tok du i andre og i tredje?
– I andreklasse tok jeg økonomistyring, markedsføring og ledelse og historie og filosofi som valgfag. I tredjeklasse tok jeg markedsføring og ledelse 2 som privatist fordi skolen ikke tilbød det faget, også byttet jeg ut økonomistyring med medie og informasjonskunnskap. I tillegg har jeg fullført privatisteksamen i markedsføring slik at jeg har ett fag mindre på skolen. Utrolig fornøyd med fagene mine dette året!

Jeg lurer på hva musikken i bakgrunnen av videoen din heter?
– Den heter Smile og er av Sappheiros.

Hvilken hårføner fra Remmington er det?
– Jeg er ikke helt sikker men jeg lurer på om det er denne.
Processed with VSCO with c1 preset

Hvor kjøper du produktene fra Kevin Murphy?
– Jeg kjøpte mine på Think Hair Wear. 

Har du nipplepiercing? Kunne du isåfall skrevet et lite innlegg om det? Jeg vurderer sterkt å ta selv men lurer å angående smerte, etterbehandling(grotid) og dine egne erfaringer…
– Ja, jeg det har jeg! Tror ikke det er nødvendig med et helt innlegg, men jeg kan si såppass at det gjorde helt sinnsykt ufattelig vondt, MEN at det er veldig individuelt. Jeg har venner som ikke syns det var vondt i det hele tatt. Det kommer veldig an på hvor følsom du er fra før. Det sluttet å gjøre vondt etter èn dag, men de kan fortsatt være litt øm. Grotiden er nok et par måneder og du er nødt til å rense dem med q-tips og saltvann fire ganger om dagen de første ukene så ser du det litt an etterhvert. 

Kan du skrive meir innlegg om alt frå politikk, filosofi og astronomi?
– Ja, jeg prøver å gjøre det fra tid til annen. Men jeg vil ikke tvinge noe frem av meg på en måte. Av og til får jeg skikkelig skrivekick, og da er jeg bare nødt til å skrible ned tanker jeg har. Tror ikke halvparten kommer på bloggen en gang. Astronomi er en av de tingene som opptar størst plass i hjertet mitt, men syns det blir litt rart å blogge om? Det blir liksom bare fakta og naturvitenskap? Vet ikke helt, tror ikke så mange hadde interessert seg for det. 

Er du for legalisering eller avkriminalisering av narkotika? Dette er to veldig forskjellig scenarioer og er ganske vanskelig å skjønne utifra innlegget ditt.
– Ja, jeg er for begge deler, da såklart sammen med hjelp og behandling av rusmisbrukere. Jeg er for en helt omlagt ruspolitikk rett og slett. Den som eksisterer nå, gjør ufattelig mye mer skade enn den burde gjøre, og det er helt jævlig å tenke på. Noe lignende som det de har gjort i Portugal hadde vært en enorm forbedring. Det har vist seg å være en kjempesuksess. Dere kan lese en artikkel om det her.

Hvor andre steder jobber du enn Downstairs?
– Jeg jobber ikke på DS nå lenger. Stepper inn for pappa om han er borte av og til, men utenom det har jeg bare bloggen, også vasker jeg huset en gang i uken. 

Kan du si noe om nesepiercingen din? Hvordan ble det “utført” og hvor mange mm tykk er ringen din? 🙂
– Jeg syns den også var ganske så vondt jeg. Jeg satt i en stol, mens pierceren førte en nål gjennom nesen. Jeg er ikke helt sikker på hvor tykk den er, men pierceren skal tilpasse størrelsen til nesen din. Det er individuelt hvilken tykkelse du trenger. Også her kjenner jeg folk som syns det var mye mindre vondt enn det jeg gjorde!

Har du tatt myers-briggs-personlighetstesten? Hadde vært gøy å vite hvilket resultat du fikk. Resultatet jeg fikk var i hvert fall skremmende presist!
– Jeg tok den rett etter jeg leste dette spørsmålet, og resultatet var ganske nøyaktig på meg også. Det var et par ting jeg skulle ønske den tok med, eller som var litt sånn njaa. Men helt alvorlig syns jeg beskrivelsen av personlighetstrekkene til stjernetegnet mitt, vannmannen, gir en helt, og da mener jeg helt nøyaktig beskrivelse av meg som person innenfor alle områder. Alt fra hva jeg interesserer meg for til hvordan jeg er i familie, vennskaps- og kjærlighetsforhold. Jeg er skeptisk til astrologi, og jeg tror aldri på horoskop, men jeg er absolutt et prakteksempel på en vannmann – personlighetsmessig. 

Kva synest du om nynorsk som skriftspråk, og burde me ha to eller klare oss med eitt?
– Synes det er fullsendig unødvendig og bortkastet tid, men det er ikke sånn at jeg sitter og surmuler når jeg jobber med det liksom. Går jo helt greit, men det finnes nå virkelig viktigere ting å prioritere etter min mening. 

Kan du ha en ny romvideo? Gøy å se forandringene på video og ikke bare bilder:-)
– Ja, det var ikke en dum idé! Rommet mitt har forandret seg ganske mye, så det er vel kanskje på tide.

17 kommentarer
    1. Såå gode svar!
      Vil bare si at du er et stort forbilde og motivasjon for meg, både du som person og blogger.
      Jeg elsker virkelig at du er så reflektert og elsker måten du skriver på, og ikke minst hvordan du e som person (eller slik jeg opfatter deg iallfall, haha). Både du og stilen din er også helt nydelig! Jeg er fast leser, og vil nok være det så lenge du blogger<3 Du er virkelig en stor inspirasjon for meg!

    2. Liten forlengelse av innlegget med et spørsmål til, hehe 😉 Hvor er den røde bluselignende greia fra? Samme som du har på deg i headeren? Har lurt såå lenge 😛
      Jeg synes forresten det hadde vært interessant med innlegg om astronomi 🙂

    3. S: jeg leser ikke horoskopet mitt. jeg snakket om selve beskrivelsen av personligheten til vannmannen. er et viktig skille mellom de to.

    4. S: Beskrivelsen av selve personligheten til de forskjellige stjernetegnene er stort sett like uansett hvilken side du leser på eller hvilken video du ser av mennesker som beksriver dem.

    5. Hei! Jeg vil ta en tatovering og lurte derfor på hvilken skrifttype du bruker i headeren din? Tatoveringene dine er forresten dødsfine!

    6. Du må se “Where to invade next” av Michael Moore, dersom du ikke allerede har sett den!

    7. Hvor tok du nipplepiercingene? Anbefaler du det stedet du tok de? Vurderer sterkt å skaffe meg det selv, det er jo så fint!

    8. Hei, flotte deg!
      Hvilken modell er Nike joggebuksen i dette innlegget? Er det Rally? Ha en god søndag<3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg