hits

Juleverksted fail

Hello hello! I går hadde noen veninner og jeg planlagt et heidundranes juleverksted. Vi tenkte å lage det sjokoladehuset som Freia reklamerer med, men det var faktisk ikke så lett som det så ut som... Spesielt ikke etter et par glass vin. Så vi endte egentlig bare opp med masse gris, før vi satt oss i sofaen og hadde en god gammeldags "jeg har aldri" etterfulgt av nøtt eller sannhet. Jentekveld, musikk og vin er sjeldent en kjedelig kombinasjon. Liv og spetakkel. Tok med meg kamraet faktisk, og Ingeborg var veldig flink til å knipse en haug med blinksskudd til dere. Det gleder et blogghjerte. Her er et par av mange, enjoy.

Noen av dere som har lykkes i å lage noen fine sjokolade- eller pepperkakehus i år?

5 kommentarer

Victoria Larsen

10.12.2016 kl.17:04

Så utrolig koselig! Fine bilder :D

11.12.2016 kl.12:30

Så koselig :-) er like gammel som deg, synes ikke nøtt og sannhet er så gøy når man er jomfru.. er det flere av vennene dine som er det? Føler at sånt ikke blir snakket om..

11.12.2016 kl.13:32

Ser at du fjernet kommentaren, jeg hadde vel rett da :) Men greit, skjønner at du ikke vil at hun skal havne i trøbbel, håper dere hadde det kjekt uansett.

Leandra Valencia

11.12.2016 kl.13:38

Anonym: bra du forstår. Takk :)

Sigbjørn Obstfelder

16.12.2016 kl.11:05

Hei, veldig fin blogg! Hadde vært kult om du kunne sjekket ut min og gi meg noen tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre bedre.

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com