Antrekk i 2016

Daaa folkens, mens året nærmer seg slutten, tenkte jeg å ta et lite tilbakeblikk på min style evolution i 2016. Føler ikke selv jeg har vært så flink med outfitbilder i år, men det ble visst en del når jeg samlet de sammen. Håper på enda flere og bedre antrekk i 2017! Outfit-innlegg må jo være noen av de mest klassiske og typiske innleggene en blogger kan poste, men likevel syns jeg fremdeles det er såå gøy å se hva andre har på seg, og hvilke kombinasjoner og sammensetninger som andre klarer å sette sammen. Jeg får så mye inspirasjon av antrekksbilder, men også å bare å se mennesker på gaten. Antrekket til noen er jo nesten det første du ser, og kan si mye om dem som personer. Derfor elsker jeg klær, og selvom det er klisjé å si, syns jeg det er en dødsgøy måte å uttrykke seg på, og noe som er morsomt å leke seg med. Jeg håper dere liker noen av disse antrekkene, og fortell meg gjerne hvilket dere likte best! Jeg har satt dem i noenlunde kronologisk rekkefølge.


Alle antrekkene finner dere under kategorien “klær og skjønnhet” i menyen til venstre. 

7 kommentarer
    1. kan du ha et sånn innlegg hvor du skriver litt om hver månede og har med bilder slik som du har pleid å gjøre? Elsker de innleggene!!!! Og gjerne et med nyttårsforsetter, eller ser på tilbake på tidligere nyttårsforsetter du har hatt :)))))

    2. Kunne du linket bildene til antrekkene? Går man inn på kategori så kommer bare overskriftene opp, så blir så mye å lete seg gjennom. Skulle gjerne likt å se hvor mange av klærne dine er fra nemlig 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg