hits

Happiness Boutique

I dag vil jeg tipse dere om en nettbutikk som selger alt dere kan tenke dere av smykker og tilbehør. HappinessBoutique.com! Utvalget deres er så bra, dere. De har alt fra chokers, ringer, øredobber og armbånd. Og jeg tror seriøst ikke jeg fant noe der inne, jeg ikke ville hatt. Da Happiness Boutique kontaktet meg og ville tilby meg noe fra siden deres, ble jeg helt overveldet og brukte sikkert en time på å bare scrolle gjennom nettbutikken og finne ut hva jeg skulle ta. Jeg gikk for noe enkelt, men også veldig søtt og pent. Dette rosegullsmykke med en perle og en stjerne. Har blitt skikkelig glad i rosegull i det siste, og tror denne kommer til å passe fint til masse! Anbefaler dere å titte innom nettbutikken deres :) Linken står i navnet.

Pent eller hva?

Balto er fortsatt veldig glad i å fotobombe når jeg skal ta bilder til bloggen, så måtte nesten knipse litt bilder av han også, så han ble fornøyd. Håper dere forstår.


Trøtte pusen.

Håper dere har en suuper fredag, alle sammen. God helg! <3

5 kommentarer

REBECCA HOLDER

23.09.2016 kl.15:37

Så pent smykke !!

Leah Isabell V

23.09.2016 kl.15:40

Utrolig søtt og fint smykke! :D Og ikke minst katten, herregud så fin!

Henriette Celin

23.09.2016 kl.15:41

Et nydelig smykke! Liker det helst enkelt selv (:

Line Melbye

23.09.2016 kl.15:59

Ah det var så nydelig! Skjønner godt at du valgte det :)

Asalia

23.09.2016 kl.20:22

Den nettbutikken må jeg sjekke ut. Rosègull er en veldig fin farge :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com