Før og etter, kur og klipp

/ Sponset behandling

I går var jeg en tur innom Bjuti Hårstudio og freshet opp håret! Det ble kur og klipp, noe jeg ikke har gjort på ganske lenge. Kuren jeg fikk var en salongkur, som kalles Shu Eumura Master Ceremony, og den skreddersyr de til deg ettersom hva håret ditt trenger. De pleier i hvertfall alltid å treffe blink med meg. Håret er silkemykt og skinnende når jeg forlater frisørsalongen og jeg føler meg alltid såå bra. Det kjennes som om jeg kommer rett fra spa etter jeg har vært hos Bjuti. Behandlingen man får der er virkelig luksus. Blir alltid tilbudt noe å drikke, noen magasiner, og favorittdelen min – hodemassasje når håret blir vasket. Sverger jeg kunne lagt der for alltid og fått hodebunnen massert. I tillegg er hele atmosfæren helt nydelig i salongen. Beroligende, duse farger og en avslappende spilleliste i bakgrunnen.

Slik ble i hvertfall resultatet!


T-skjorten er fra Romwe her (Sponset)

Merker at håret mitt har blitt en del lengre siden jeg satt i extensionsene. Jeg tok jo dem ut rett før jeg dro til Spania, og har vært mye flinkere å ikke glatte det så ofte. Jeg merker også at håret mitt har fått mye bedre kvalitet siden jeg begynte å gå hos Bjuti for litt over et år siden. Da var håret mitt i sin verste tilstand noensinne, og jeg trodde det bare kunne gå nedover. Men nå ser det jo ganske lyst ut syns jeg.

Forresten! Du får 20% studentrabatt på alle klipp- og fargebehandlinger man-fre (10.00-15.00) Dere finner mer ut om favorittsalongen min og bestiller time på Bjuti.no!

5 kommentarer
    1. Så utrolig fint det ble! Håret ditt er så fint <3 Jeg håper onsdagen blir topp!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg