Without self-expression, life lacks spontaneity and joy


Genser fra Urban Outfitters
Bukse fra Cheap Monday
Veske fra Accessorize 
Klokke fra Komono
Choker fra New Look
Sko fra Nike

Da var dagen for hjemreise ankommet! Vi er så godt som ferdigpakket og tenkte å ta en liten tur inn til byen før vi tar toget til flyplassen i 3-tiden. Oppholdet her har vært sååå bra. Shoppingen, maten, gjestfriheten. Har ingenting å si på noe! Nå blir det to uker hjemme, så drar reisepartneren min og jeg til Spania. Det blir også bra! Vi har nemlig blitt eksperter på å være turister, så vi skal nok naile neste feriedestinasjon også. 

Må innrømme jeg gleder meg mest til å skvise kattungen min når jeg kommer hjem <3 Naboen her har en haug med katter, og hver gang jeg har hørt kattemjau utenfor har det stukket litt i hjertet for Balto, hahah. Men greit! Da skal vi spise frokost. Jeg håper dere også nyter ferien deres. Så sees vi i Norge!

12 kommentarer
    1. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har kommentert det, men jeg blir bare nødt til å si det igjen: fy søren så vanvittig vakker du er! Og den toppen – wow. Hvor er den fra?

    2. så sommerlig og pent antrekk. for å ikke snakke om deg da som er enda penere <3 fotogene deg. elsker bloggen din:D

    3. åå ser så kult og chic ut og gå uten bh og har så lyst selv men føler ikke jeg har pupper til dette! :/ men du nailer det altså. sykt fin topp og blogg! (har aldri vært her før)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg