hits

Eksamenstid og mat

Da var det duket for enda en langhelg, ja! Må jo bare elske mai. Denne helgen tenker jeg å være super fornuftig, og holde meg unna alle festligheter jeg har hatt litt for mye av de siste månedene. Det er nemlig eksamenstid, og i dag fikk vi vite hva vi kom opp i! Jeg kom opp i matte skriftlig, noe som forsåvidt var ganske greit! Mattetentamen min gikk jo så langt til helvete som det går an, da jeg hoppet over halvparten av oppgavene fordi jeg virkelig ikke hadde peiling på at vi skulle ha heldagsprøve. Sløv lærer eller sløv meg? Who knows. Så blir jo greit å vise på vitnemålet at jeg faktisk kan matte hvis jeg vil! Nå har jeg jo to uker på meg til å øve. Noen andre som kom opp i eksamen?

Ellers hadde jeg en økonomistyringsprøve i dag, og ja jeg hadde heldagsprøve i økonomistyring på mandag også. Heh, deilig det. Også har jeg en spanskpresentasjon om mørk materie og mørk energi, oooog en innlevering i historie og filisofi om nasjonalitet som blir siste vurderingen i faget i år. Satser på en 6er i hi-fi. Alle temaene er jo ting jeg prater om frivillig på fritiden med venner og familie uansett, i tillegg til en god dose dokumentarer i måneden, så er ganske drevet i filosofering refleksjon vil jeg si. Anyway, her er et lite mattips til dere i dag!


Skive med honning, eple og kanel
Skive med avokado og kryddermixOkei, førstnevne pålegg smaker faktisk ekte eplekake om du har godt brød innså jeg i dag... Dønn snop. Anbefales veldig å prøve ut. Avokado på skive er jo en gammel klassiker hos meg. Om du rister skivene blir det også syredigg, om du liker litt crispy konsistens. Bortsett fra at jeg burde jobbe skole, har jeg også lyst å ta det rolig fordi jeg har komt helt i be-healthy-mode etter jeg begynte å spise vegansk igjen. I feel fiiiine, og jeg vil fortsette å trene og spise sunt som jeg har gjort i det siste. Drikker man èn dag føler man seg helt rævva dagen etter og det orker jeg faktisk ikke. Selvom det er siste helg med russen. Jeg får heller besøk av Camilla og Sofie i kveld, så tar vi en rolig start på fredagen.

PS. I morgen har jeg spennende nyheter å dele med dere, så følg med! Hihii, veldig lykkelig for å si det sånn <3

13 kommentarer

Emma

13.05.2016 kl.19:58

Jeg kom ikke opp i skriftlig eksamen, hihi. Det så skikkelig godt ut det du lagde der, brødskive med honning, eple og kanel, nam! Kjempe fin blogg forresten! :)

13.05.2016 kl.21:07

Kom opp i R1 og er glad i matte, så det sier jeg meg fornøyd med!

Masse lykke til med eksamen :-)

Pernille

13.05.2016 kl.21:30

Lykke til med eksamenstiden din. Selv er jeg inne i en eksamensperiode hvor det blir en del lesing og oppgaveskriving frem til eksamener. Ønsker deg en kjempefin pinse, og masse lykke til med dine eksamener.

13.05.2016 kl.21:45

Kom også opp i matte. Satser på at det går fint! Jeg øvde heller ikke til tentamenen og det gikk deretter, så eksamen burde gå bedre, hehe :) Lykke til!

Frida Fjellheim

13.05.2016 kl.23:16

Kom også opp i matte eksamen, så fornøyd! Og det betyr at jeg ikke kommer opp i historie og filosofi, noe jeg i motsetning til deg er l-y-k-k-e-l-i-g over :D

Edel Kristina

13.05.2016 kl.23:37

Masse lykke til med eksamen! Jeg slapp i år, hehe :)

13.05.2016 kl.23:47

Biologi, nynorsk og norsk bokmål :-) Veldig fornøyd med det!

Madeleine

14.05.2016 kl.10:52

Hei! Har du noen dokumentarer du kan anbefale når det kommer til Historie og Filisofi? Skal ha faget neste år selv og gleder meg masse!

14.05.2016 kl.12:06

honning er jo ikke vegansk da, eller har du fri dag idag?

Leandra Valencia

14.05.2016 kl.12:57

Anonym: ja på fredager

14.05.2016 kl.23:41

hvilke dokumentarer anbefaler du å se?

Mariell

15.05.2016 kl.20:30

Hei Leandra! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive en kommentar, for veganisme er jo egentlig et ganske stort tema. Men jeg er veganer selv, og er i tillegg ganske engasjert i det, så jeg bare lurer på noen ting. For det første; hvorfor har du valgt å spise vegansk? Er det bare helsegrunner? Også hvorfor har du valgt å ha "juksedager"? Når du i tillegg vet om alt veganismen kan gjøre mot dyreplageri, global oppvarming og sult, hvorfor spiser du da ikke vegansk hele tiden? Viss du tenker på det etiske, har du i tillegg tenkt å endre på sminkemerkene du bruker, siden mange av de vanlige populære merkene faktisk bidrar til ekstremt mye dyreplageri?

Jeg håper ikke jeg har fornærmet deg på en eller annen måte, for jeg er superglad for at du faktisk i det hele tatt snakker om veganisme og at du faktisk skriver om alt det bra om det! Samtidig så håper jeg at du tenker på spørsmålene mine og i tilfelle sjekker ut denne nettsiden: http://www.crueltyfreekitty.com

Lykke til videre! :)

Camilla Acklam

16.05.2016 kl.11:47

Jeg kom opp i bokmål skriftlig, og er superfornøyd med det! :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com