hits

Norges fineste by

Shortsen til Caroline er fra Shein her (sponset)

Guuud så deilig det er å bare kunne gå ut uten å stresse med at vinden myrder hver eneste celle i kroppen med satans frosne pust. I går var første dagen man kunne det i Bergen! Jeg ELSKER mai, for da pleier det å bli sånn. Caroline og jeg dro inn til byn og tilbringte egentlig hele søndagen der. Jeg var litt groggen etter lørdagens festligheter, så en avlsappende spasertur og en sinnsyk vegetarburger på Pygmalion var veldig, veldig greit. Dere kan jo se selv på bildene over!

I dag hadde jeg økonomistyringstentamen. Wow, tenker du sikkert. Jeg har ikke snakket om økonomistyring på bloggen på en stund. Og det er av to grunner. For det første ga jeg fullstendig opp hele faget etter jul. Å sitte i timesvis hver uke og vie livet sitt til noe du hater, går i mot min filosofi, så da bestemte jeg meg rett og slett for å bare drite i det. Slutte å prøve å få god karakter. I dag var første gang jeg åpnet økonomistyringsboken på kanskje 3 måneder? Og den andre grunnen til at jeg ikke har nevnt det så mye, er fordi læreren plutselig en dag kom veldig oppgitt på skolen da hun hadde fått vite at det bare hadde vært 6 påmeldte til økonomistyring neste år. Når det pleier å være rundt 40... Med tanke på at det er første gang det har vært så få påmeldte noensinne, kan det muuuuligens være at jeg har hatt en liten finger med i spillet der, heh. Jeg har jo riktig nok slengt drit om det faget på så og si alle sosiale medier. Burde vel kanskje nevne at jeg har mange venner som syns økonomstyring er kjekt og får god karakter i det (Selvom de er enig i at pensum er altfor stort) Det er bare virkelig ikke noe for meg. Å ha orden på noe som helst som har med tall å gjøre, går rett og slett i mot min natur. Jeg kan fremdeles ikke klokken liksom.

Menmen! Er faktisk sinnsykt spent på hva jeg får på den tentamen. Da jeg var ferdig dro jeg i hvertfall inn til byn og gjorde litt av hvert som jeg skal snakke om i morgen. Vi snakkes senere, dere!

7 kommentarer

Henriette Celin

09.05.2016 kl.19:06

Bergen er helt klart Norges fineste by, hehe. Og hvertfall nå når det er så varmt og fint :-D

Sarah

09.05.2016 kl.20:10

Hvor er antrekket fra?😍

Camilla Acklam

10.05.2016 kl.10:54

Bergen er virkelig nydelig når det er sol, har faktisk aldri vært der når det har regne! :)

Edna

10.05.2016 kl.14:56

Hvor er buksen fra? :)

Leandra Valencia

10.05.2016 kl.15:34

Edna: Junkyard :)

10.05.2016 kl.18:20

Hvor er toppen fra?

14.05.2016 kl.00:10

Hvor er toppen fra??

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com