hits

vsco.co/leandravalencia


vsco.co/leandravalencia <-link

Akkurat ferdig på skolen og lagt meg ned i sengen for å se gårsdagens paradise, og jeg er egentlig altfor trøtt til å skrive noe av interesse for dere nå. Kommer mest sansynlig til å ta pærra på pause og sovne innen 10min, men det er greit for det er fredag og helg! I dag er det treningsfri og jeg skal bare slappe av og nyte det frem til jeg skal i bursdag i kveld. I dag er det en av mine beste venner, Matias som skal feire sammen med en kompis. De som har følgt bloggen min i noen år, husker han sikkert godt fra den tiden vi var naboer for et par år tilbake. Shit, så lenge jeg har hatt blogg egentlig. Jaja, gøy er det! Vi snakkes når jeg er mer opplagt, dere. Gooood helg!

Forresten! De to toppene på et av de øverste bildene er fra Madeleine Pedersen sin kolleksjon med Junkyard. Link her og her (sponset) Perfekte sommer-basics å ha i klesskapet, og utrolig gøy at de har samarbeidet om en kolleksjon. Såå dyktige, både Madeleine og folkene bak Junkyard. Skjekk det ut!

5 kommentarer

Henriette Celin

29.04.2016 kl.17:44

Fine bilder!

Kos deg i bursdagsbesøk i kveld, og ha en god helg :-D

camilla berg

29.04.2016 kl.17:48

Kjempe fine bilder! du er så skjønn :-)

Camilla Acklam

30.04.2016 kl.13:26

kos deg i kveld! :)

01.05.2016 kl.15:18

Røyker du?

03.05.2016 kl.11:13

Røyker du økologisk røyk eller de som blir testet på dyr?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com