hits

Solbrent første dagen </3

Heey! Da ligger jeg i sengen i leiligheten til mormor i Spania og er akkurat ferdig med gårsdagens episode av paradise, og mens jeg venter på at at dagens kommer ut, tenkte jeg å svippe innom bloggen en tur. I dag har vært første dagen i La Rábita, og den har vært helt nydelig den, bortsett i fra den mørkerøde gløden som steiker i ansiktet mitt for øyeblikket :))) Solkrem nei? Jeg er jo litt utenlandsk fra før, så det skal gå bra det. Heh, nei. Nå har jeg nettop smurt ansiktet inn i alovera, så krysser vi fingrene for at det hjelper. Ellers i dag har vi vært på marked, gått amok på et supermercado og Rebecca og jeg har løpt noen deilige bakkeintervaller. Mormor lagde en nyyydelig middag til oss, og nå ligger vi bare og slapper av. Er virkelig avslappende og herlig å være her. Været kunne ikke vært bedre og landsbyen er utrolig koselig!

Så det ikke fint ut?

6 kommentarer

Henriette Celin

31.03.2016 kl.02:19

Jo, elsker sånne markeder! kjedelig at du ble solbrent da :-/

får håpe aloe vera´en hjelper ;-)

Ha en fin kveld videre^^

Karoline

31.03.2016 kl.11:47

Hvor er bikinien fra? :)

Ser ut som du har det kjempefint!

Leandra Valencia

31.03.2016 kl.13:45

Karoline: Takk!

31.03.2016 kl.23:01

liker at du har skrevet et innlegg om hvor sykt overfladisk du synes SKAM er, men paradise hotel har du ingenting imot å se på? xD #dobbeltmoral

Leandra Valencia

01.04.2016 kl.18:23

Anonym: Hhah HÆ, paradise er jo mer overfladisk? Ser på begge deler. Du har nok misforstått

30.04.2016 kl.17:36

Hvilke størrelse har du i bikini overdelen? Skal bestille og er usikker på hvordan de er i størrelsen:) Takk for svar

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com