hits

EspañaI morgen drar jeg sydover til sol og varme! Søsteren min, Rebecca og jeg skal besøke huset til mormor og morfar i Spania. De kjøpte hus der i fjor, i en liten by som heter La Ràbita, og vi skal for første gang på besøk. Jeg gleder meg masse til å reise igjen, og det blir såå deilig å slappe av på stranden, få litt brunfarge før sommeren og utforske nye steder. Huset skal visst være lokalisert i en liten landsby ved stranden, altså ikke et turiststed, noe som gjør det enda mer spennende. Jeg skal prøve å få brukt kameraet flittig, så satser vi på god internettforbindelse slik at jeg kan få blogget. Det hadde vært kos. 

I dag er jo siste helligdag i påsken, og den skal feires deretter. Mamma har stelt i stand både påskemiddag og påskerebus for familie og venner. Jeg elsker jo sånne ting, så det blir kjempebra. Ha en nydelig mandag, dere, så snakkes vi snart!

5 kommentarer

28.03.2016 kl.14:59

Går ikke du på vgs?

Henriette Celin

28.03.2016 kl.15:46

Så gøy at de har hus der nede nå da. Du må kose deg masse hos dem når du reiser dit i morgen :-D

Og ellers ha en fin 2.påskedag i dag ^^

28.03.2016 kl.16:23

Hun går på vgs ja, men vi i Bergen har en uke ekstra ferie etter påskeferien :P Dere hadde jo vinterferie (heldig dere, alle andre kommuner enn Bergen), men den får vi først nå.

28.03.2016 kl.16:43

Heldig som har ferie helt til neste uke! Selv begynner jeg på skolen igjen på onsdag, uten særlig mye brunfarge etter et trist påskevær. Kos deg i spania! :-)

jesus4areason

28.03.2016 kl.17:50

sååå koselig :-) kos deg masse <3 :-) og fortsatt god påske :-)

// Benedicte

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com