hits

Følg meg på snapchat!

I går var innom posten og hentet noen pakker, og inni en av dem lå disse nyydelige mobildekslene fra Richmond & Finch, som Buymehelse.no (sponset) var så snill å sende meg. Jeg forelsket meg heeelt i det vakre designet, og klarer nesten ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg liker best. Det var den grønne som fanget oppmerksomheten da jeg åpnet pakken, så den ble i hvertfall prøvd på først! Deilig å bytte deksel nå kjenner jeg. Jeg har hatt på et lommebokdeksel i flere måneder, og det er jo superpraktisk. Men disse er så mye finere! Jeg er bare livredd for å knuse skjermen om jeg skulle miste den, haha. Men av og til skal jeg unne meg å pynte mobilen litt ekstra.Nå kan dere følge meg på snapchat! Jeg har etter en del etterspørsel, åpnet snapchatten min slik at alle kan se den. Vet ikke hvor aktiv jeg kommer til å være, med tanke på at jeg ikke er såå aktiv til vanlig. Men nå må jeg vel skjerpe meg nå som dere også følger med. Jeg heter i hvertfall Leandra86 hvis dere vil legge meg til! Hihi, dette blir gøy.

7 kommentarer

Sunniva

21.01.2016 kl.17:41

Prøver å få dem til å sponse meg også nå! :)

T I N A V A R P E N

21.01.2016 kl.19:22

Så fine, det grønne tok faktisk utrolig mye oppmerksomhet!

Sandra

22.01.2016 kl.10:38

Åh, ønsker meg ett i grønn :)

Silje

22.01.2016 kl.16:31

Herreguuuud så fine!!

Evelin

25.01.2016 kl.13:21

åån så fine mobildeksler.

elsker marmor :D

Leandra Valencia

25.01.2016 kl.20:26

eveliin: Jaa, det er så fint!

anonym

27.01.2016 kl.15:24

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som trener sånn greit nok mye, men jeg har aldri likt lårene mine. Jeg har på en måte litt fett innenfor lårene, som jeg ikke greier å trene vekk.. Jeg sykler to ganger i uken og trener mye styrke, men jeg greier ikke å få det vekk.. Å jeg vil så gjerne ha en super fin kropp til sommeren.. Hadde hjulpet meg kjempe mye om du kunne gitt meg noen tips? <3

Jeg elsker kroppen din!! Du har perfekt mage med perfekt form og fasong, så jeg lurte på hvordan jeg kan klare å få en lang og finformed mage og velltrente lår?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com