Julaften 2015

God morgen og god første juledag! Julaften i går var en kjempesuksess og jeg koste meg hvert sekund, selvom barnet i meg fortsatt ble litt utolmodig når det gjaldt gaver og mat, eller når julen virkelig ringes inn på ettermiddagen da. Selve kvelden på julaften er et av årets store høydepunkt spør du meg. Vi feiret hos mormor og kvelden var såå hyggelig med dødsgod julemat og masse gaver, barn og stemning. Jeg har tatt veldig få bilder, men istede har jeg filmet et par klipp som jeg satt sammen til en video i full fart, så får dere et lite innblikk i julaften min. Jeg har filmet julen min to ganger før og det eeer jo så koselig å se tilbake på! Så jeg håper det faller i smak hos dere også.

Slik så  jeg ut i går. På leppene har jeg liplineren til Mac i fargen Mahogany. Jeg kjøpte den for et par dager siden og forelsket meg fullstendig i rødfargen! Kjolen er fra Sheinside men jeg finner ikke direktelink dessvserre. Klokke fra Daniel Wellington. Øredobbene husker jeg ikke.

Videre vil jeg gjerne skrive hvor utrolig takknemlig jeg er. Julen får meg virkelig til å innse det. Jeg har både foreldre, søsken, besteforeldre, onkler, tanter, kusiner og fetre som er friske og blide og som jeg alltid gleder meg til å se igjen. De bryr seg om meg, og de bryr seg om hverandre. Det er ikke alle som er like heldig i julen. Det finnes så mange forferdelige skjebner der ute, og mange som gruer seg til juletiden. Det knuser hjertet mitt å tenke på. Jeg håper at dere har funnet noe å sette pris på dette året, og jeg sender varme tanker til alle! Det er ett eller annet med det mørke været, sterainlysene og julemusikken som får meg til å bli litt sentimental og begynne å tenke over hvor heldig jeg er. Det bringer liksom frem en litt bittersøt og nostalgisk følelse hos meg.

Jeg setter sånn pris på dere, dere som kommer innom her av og til. Det betyr så mye for meg at noen legger merke til det jeg gjør, så tusen takk! Jeg er glad i dere, og jeg håper dere har opplevd noe fint i julen <3

7 kommentarer
    1. Ååå, utifra videoen virker det som om du har hatt en nydelig julaften! (Og det håper jeg du har hatt også).
      Jeg er helt enig med deg, jeg føler meg så vanvittig heldig når jeg får lov til å feire sammen med søsken, foreldre, farmor, onkler og tanter og søskenbarn. Det er glede altså.
      Jeg håper du får en fantastisk romjul Leandra! Måtte lykken være med deg.

    2. veldig fin video og sykt fin kjole!! Kan du lage en video der du viser julegavene du har fått i år?<3

    3. virker som du koste de mye! kan du lage et innlegg/video der du viser noen av gavene dine slik som de tidligere årene?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg