hits

m.A.A.d city

Heey og god helg, alle sammen! I dag var det 100% julestemning på Tertnes Vgs med gratis gløgg, pepperkaker, julekahoot, julemusikk og bare kos i timene. I økonomistyring ble vi delt inn i fire grupper og hadde quiz (jeg elsker quiz) i alt vi har lært dette halvåret. Og dere tror ikke jeg kapret vinnerpoenget på siste spørsmålet!? Formenelen for kapitalandel? Totalkapital del på egenkapital vel? Oh yes. Hater økonomi, men kan hvis jeg vil ;))) Minutter senere nailet gruppen min en enda en quiz, denne gangen i musikk. Vi forlot klasserommet med to sjokoladenisser og litt for mye stolthet. Over all a good day.

Etter skolen dro mamma, Aaron og jeg ut på kjøretur og handlet litt diverse nødvendigheter. Aaron er i den fasen hvor rap er det eneste det går i, så da blastet han Kendrick Lamar i bilen og vi sang hvert eneste ord til blandt annet m.A.A.d city sammen. Utrolig at jeg fortsatt kan den. Jeg husker veninnene mine og jeg hadde en periode hvor sånn musikk var obligatorisk når vi hang eller skulle ut. I kveld skal jeg ut, så da passet det fint å fortsette med Kendrick da jeg gjorde meg klar isted. Jeg drar om rundt en time, og da tenkte jeg at det var en fin mulighet til å svinge innom bloggen og gi en lyd fra meg. Hva skal dere i helgen?

5 kommentarer

M

18.12.2015 kl.21:34

hvor er genseren fra? :D

Orev

19.12.2015 kl.01:41

Jeg prøver å nå et publikum. Har et viktig budskap som jeg ønsker å dele med deg og alle andre. Vær så snill å hjelp meg, slik jeg kan hjelpe andre. Stor klem

19.12.2015 kl.16:33

Elsker genseren, hvor er den fra?

Leandra Valencia

19.12.2015 kl.20:11

Anonym: Takk! Bikbok

Leandra Valencia

19.12.2015 kl.20:13

M: Bikbok

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com