hits

En uke igjen

I dag har det vært bitende kaldt, men en strålende sol skinte sidelengs gjennom de nakne trærne, så da går det greit for det er jo så fint å se på. Med litt snø på bakken er vinterværet perfekt og vi er klar for jul! Dere vet når det liksom lukter vinter ute? Den frosten som stikker litt i nesen når du puster inn? Det er en av de tingene som er med på å forsterke julestemningen for meg. Og julestemning er noe jeg har mye av, og har hatt i flere uker allerede! Såå deilig. Jeg var en smule redd for at jeg skulle bruke den opp før julaften, men tror nok ikke det skjer altså. I dag har jeg pakket inn julegaver til familien alene på rommet mens jeg hørte på julemusikk. Av og til er det skummelt hvor mye jeg kan kose meg i mitt eget selskap. Det er vel egentlig bare bra er det ikke? 

Ellers har jeg hatt en god og lang treningsøkt i dag! Jeg føler endelig at jeg har fått treningsmotivasjonen tilbake og at jeg er på vei inn i en god periode. Nå gikk det liiiitt for lenge uten trening + julekaker + stress + sykdom, og det merkes tydelig på kroppen altså. Såå tung og slapp både her og der. Men jeg skal nok kjapt komme meg tilbake i samme gode formen jeg var i tidligere i år, i hvertfall etter julefristelser slutter å dukke opp rundt annenhvert hjørne.Lue fra Junkyard her (sponset) Cardigan fra Bikbok. Smykke fra mormor. Genser fra Carlings. Bukse fra Junkyard. Sko fra Junkyard her (sponset)

Hva med dere da? Har dere julestemning eller mangler den fremdeles?

6 kommentarer

15.12.2015 kl.22:42

Hei! lite spørsmål: er du og typen fortsatt sammen?

Celine

16.12.2015 kl.20:29

Nydelig smykke :D

Camilla

16.12.2015 kl.22:49

Jeg har dessverre ikke fått julestemning enda, men håper den kommer for fult til helgen! :D

Madde K.K

17.12.2015 kl.21:22

Utrolig stilige bilder av deg. Alltid godt å komme tilbake til treningen :)

Rebekka Andrine

19.12.2015 kl.15:44

Jeg synes julestemingen er ganske s¨på plass. Mangler bare å sette opp juletreet :) Elsket antrekket ditt! <3 Klem

Leandra Valencia

19.12.2015 kl.20:13

Rebekka Andrine: Åh så bra! Tusen takk :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com