hits

En julegave fra Daniel Wellington

Hvor nydelig var ikke denne klokken? Som dere ser er den fra Daniel Wellington, og nydelig innpakket i en liten juleeske. Perfekt gave til kjæreste, foreldre, søsken eller en andre du er ekstra glad i. Kanskje deg selv? Alle liker klokker, og det som er så fint med Daniel Wellington er at designet på klokkene er så stilrent og elegant. Den er så allsidig. Jeg bruker den både til hverdags og fest, og føler meg nesten naken uten klokken min rundt håndleddet.

Akkurat nå får dere 15% på hele DanielWellington.com om dere bruker rabattkoden Leavalencia når dere bestiller. Håper noen får bruk for det! Tilbudet varer frem til 15. januar, så har dere litt tid på å bestemme dere for hvilke farge og type dere vil ha. Det er så mange fine!

/ I samarbeid med Daniel Wellington

3 kommentarer

Asalia

10.12.2015 kl.16:38

Så fin :D

Therese

10.12.2015 kl.16:56

Super fine klokke! Ha en fin kveld!

Henriette Celin

10.12.2015 kl.18:39

Så utrolig fin!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com