hits

Antrekk 20.11.15


Cardigan fra Romwe her (sponset) Skjerf fra Acne. Bukse fra Junkyard. Sko fra Tretorn. Veske fra Accessorize.

Hei, dere! Klar for helg? Det er i hverfall jeg. I dag er uken uten sosiale medier over! Så i siste time i dag i historie og filosofi, lastet vi ned igjen våre kjære apps. Det har egentlig gått ganske greit! Vi konkluderte med at det faktisk ikke var så gale å leve uten sosiale medier en uke. Over lengre tid kunne det kanskje blitt litt problematisk innimellom men en uke uten instagram, snapchat, facebook og VSCO gikk jo helt fint. Det jeg savnet innimellom var snapchat! Litt Irriterende å oppleve eller se noe gøy, også ikke ha muligheten til å dele det. Det merker jeg faktisk at jeg er blitt ganske avhengig av. Så om det er en ting jeg har erfart av dette personlige eksperimentet, er det faktisk hvor praktisk og chill snapchat er. Hahaha, sikkert stikk motsatt av det som var meningen å lære, men hey jeg må jo være ærlig.

Vi pratet litt om å kanskje gå en uke uten internett i det hele tatt, og det tror jeg hadde blitt litt mer utfordrene og gøy, så det tenkte vi å gjøre en uke i sommerferien i og med at vi er så avhengig av internett i forbindelse med skolen. So we'll see! Noen andre som prøvde seg forresten? Fortell gjerne hvordan det gikk.

Ellers ønsker jeg dere en god helg! Og hva syns dere forresten om den nye cardiganen min? Syns den er såå deilig og fin til denne sesongen.

5 kommentarer

Lisa Rørvik

20.11.2015 kl.17:27

Kjempe fint antrekk, utrolig fine bilde av vaker deg :)

Sofie Caroline Nilsen

20.11.2015 kl.17:49

Så utrolig fint :) elsker jakken!

Kamilla Haaland

21.11.2015 kl.10:46

Kjempefint antrekk :)

Nora :D

21.11.2015 kl.23:42

Jeg hadde fire dager totalt uten internett for et par uker siden! Var veldig befriende og deilig :)

Leandra Valencia

22.11.2015 kl.00:00

Nora :D: Ååå så flink! Det kan jeg tenke meg

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com