hits

Monday mood

Gresk youghurt, bær, druer, litt granola på toppen og en kopp svart kaffe. Det er ikke feil på en mandagsmorgen. Spesielt ikke siden skoledagen blandt annet bestod en totimers matteprøve. Jeg tror den gikk bra, men jeg er jo mesteren av slurvefeil, så vi får se. Jeg er i hvertfall fornøyd med innsatsen og ikke minst forberedelsene jeg gjorde i forveien. Jobbet matte så og si fra jeg sto opp til jeg gikk og la meg i går, og fikk akkurat dekket alt jeg skulle ha prøve i, så jeg er veldig spent på karakteren. I tillegg hadde vi to-timers skriveøkt i norsk i dag, og er nesten like spent på den også egentlig. Skolearbeidet ser ikke ut til å ta slutt, dere. Nå har jeg innlevering i økonomistyring og må se å få satt i gang med den før jeg tar en pust i bakken. Men det går helt fint. Jeg trives egentlig med å ha gjøremål på gjøremål. Med en gang jeg er tom for viktige ting å gjøre, blir jeg helt lost. Føler liksom at jeg alltid må gjøre ett eller annet produktivt, og hvis jeg har gjort alt, tenker jeg at det sikkert er noe jeg har glemt, noe det som oftest er finner jeg ut av senere. Menmen, nå får jeg slutte å prokrastinere og heller komme i gang. Kanskje jeg tar meg tid til å se en episode Narcos på Netflix etterpå før resten av dagens gjøremål blir utført? Er på episode 5 og syns den er veldig bra så langt. Er lenge siden jeg har funnet en god kvalitetsserie. Noen andre som har sett det?6 kommentarer

JSH

21.09.2015 kl.15:08

Den frukosten såg god ut! Elsker den kombinasjonen.

Har sjølv sett alt av det som har komt ut av Narcos, og herregud for ein spennande serie! Sjølv om ein veit godt kva Escobar har gjort, så kan ein ikkje noke for å heie litt på han når ein ser serien. Heldigvis kjem det meir enn det som allereie ligger på Netflix, så gleder meg til det!

Kassi

21.09.2015 kl.15:12

lurte på om du vet hva det koster å leie downstairs for en kveld? med tanke på at faren din eier det?

Leandra Valencia

21.09.2015 kl.16:06

JSH: Jaa, ikke sant man heier litt på Escobar? haha, jeg og!

Frida

21.09.2015 kl.16:50

Hey;) Hvilken granola bruker du? Ser så god ut!

Anna

21.09.2015 kl.18:25

Når starter og slutter du på skolen? :)

Edel Kristina

21.09.2015 kl.19:48

Haha, jeg er også mester av slurvefeil.. Veldig irriterende! Maten så veldig god ut i hvert fall, kos deg videre :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com