hits

XX-XY & SVEA - PHOTOSHOOT

Nå kan jeg endelig poste noen av bildene Åshild, Aurora, Madelene og jeg tok med Junkyard i Oslo i sommer! XX-XY og SVEA har nemlig samarbeidet om en ny høstkolleksjon med masse fine klær til høsten. Dere kan finne den nye kolleksjonen på Junkyard her, og de har blandt annet treningstøyet dere ser på bildet under. Det var så gøy og endelig få se bildene ettersom vi ikke fikk se så mye av dem på selve photoshooten. Vi var altfor optatt med posering, hår, sminke, prate og spise snop på settet. Så disse bildene frembringer veldig gode minner og skal absolutt tas vare på!

Dette er bildene fra den første shooten vi hadde på et crossfitsenter. Det vil komme flere fra de photoshootene vi hadde utover september, så det blir gøy! 

@Junkyardcom @Junkyardgirls #xxxySVEJunkyard XX-XY & SVEA collaboration! Now at Junkyard.com

Fotograf @EmilSollie 
Make up @TatjanaWeddeGjerde

3 kommentarer

Norwegian Cupcake

01.09.2015 kl.16:24

Utrolig stilig bilde! Og stilige klær. Ser ut som en super kolleksjon.

Anett. H

01.09.2015 kl.21:50

Åååh!

elsker klærne!

gleder meg til å se!

Therese Hoff Hansen

09.09.2015 kl.13:12

Hvem størrelse har du i thightsen og er den lang? er nemlig 176 høy og er redd den blir for kort

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com