hits

Best uke

Hei på deg og god helg! Den første uken etter ferien har flydd forbi, og har egentlig vært en av de beste startene på et skoleår jeg har hatt. For det første har jo det vært sydenvarmt, noe som alltid setter et smil om munnen. Også syns jeg vg2 virker som er veldig spennende år. Vi har blitt introdusert for valgfagene våre, og jeg gleder meg masse til å ha dem videre. Alt er så nytt! Jeg syns det er herlig at vi er i så mange forskjellige klasser med forskjellige folk. Litt sånn amerikansk high school-feeling. Første året var vi stort sett med den samme klassen i de fleste fag, men nå er vi mer spredd rundt omkring gjennom skoledagene, så de føles mer innholdsrik og ikke like lange. Pluss at man i tillegg får være med venner fra de andre klassene også, noe jeg syns er utrolig koselig. 

I dag hadde jeg bare to fag før vi grillet og hadde quiz med hele skolen på skoleplassen. Det er få ting jeg liker bedre enn en god quiz (spesielt kombinert med grillmat og gode venner) Så en del av oss ble sittende igjen til en god stund etter halv to og koste i solen. Hvordan har deres uke vært?

Har ingen freshe bilder å oppdatere dere med. Det gode objektive mitt er på reprasjon, skjønner dere. Så her har dere et anntrekk fra en stund siden. Bukse Pull & Bear, topp Zara, Nike Roshe Run Nelly.

7 kommentarer

Edel Kristina

21.08.2015 kl.16:14

Elsker buksen din! Stilen din er helt sykt fin :)

Kat

21.08.2015 kl.16:44

Så stilig antrekk :) selv har jeg jobbet hele uken!

21.08.2015 kl.16:50

Hvilke fag har du valgt?

Jeanine

21.08.2015 kl.18:02

Første uken etter ferien har virkelig flydd ja, utrolig enig der! Håper du får ett koselig år på vg2!

21.08.2015 kl.21:45

Jeg lurer på en (rar) ting: spiser du snop? For du skriver jo det at du spiser sunt og trener, og det motiverer meg veldig, men er det sånn at du spiser snop på lørdager og ved spesielle anledninger? haha

Mai-Brit

21.08.2015 kl.23:11

Roser deg for at du skriver hvor de forskjellige klesplaggene er fra i innleggene dine :) Det for deg til å virke mer som en profesjonell blogger :)

Tipp topp tommel opp fra Mai-Brit

Leandra Valencia

23.08.2015 kl.22:06

Mai-Brit: Takktakk!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com