hits

Det gode med dårlig vær i sommerferien

Good morningg sunshines <3 Det ser ut til at godværet har stukket av fra Bergen igjen, men nå er det heldigvis bare seks dager til jeg reiser til Gran Canaria! Og i løpet av disse seks dagene har jeg masse planer med venner, så jeg holder vel ut. En positiv ting med dårlig vær er jo at man slipper å ha dårlig samvittighet for å sitte inne og slappe av hele dagen. Når det er fint vær, føler i hvertfall jeg litt press på å komme meg ut å finne på noe for å utnytte solen. Og ikke misforstå, det er absolutt sånn jeg liker det best! Men i går for eksempel - Da gikk dagen til en god treningsøkt, hvor jeg løpte intervaller og trente kondis i 70min. Helt forferdelig men også helt fantastisk følelse etterpå. Resten av dagen gikk mye til lesing i en ny bok jeg har kjøpt, Et Helt Halvt År. Kan komme tilbake til hva jeg syns om den senere. Og på kvelden fikk jeg besøk av Birgitte som kjøpte pizza og vi satt egentlig bare og pratet om sånt jenter prater om i noen timer før hun gikk. Så man kan absolutt kose seg uten det ideelle sommerværet :)

Vi hadde to dager med fint vær forleden og da ble det tænning fullt ut før jeg koste meg med venner på kvelden med et halvsolbrent ansikt. Here er noen bilder fra de siste dagene

T-skjorte Weekday. Shorts Levi's. Klokke Daniel Wellington. Sko Birkenstock.Nå må jeg snart få i meg noe frokost før denne dagen også skal starte. Vi får se hva formiddagen bringer, men i kveld skal jeg i hvertfall på kino med Birgitte og se Magic Mike XXL. Den blir fin å se på storskjerm tenker jeg :)))) <3 Hihi, vi gleder oss. Noen som har sett den?

7 kommentarer

Marie Oma

07.07.2015 kl.12:25

Høres ut som at du har hatt noen fine dager, med trening og godt selskap!

Bare synd at det fine været skulle gå over så fort. Men vi hadde det sååå fint i fjor, så vi får vell kanskje ikke så mye fint vær i år! hehe..

Ha en kjempe fin dag!! Jeg har ikke sett magik mike XXL nei,, si gjerne hva du synes om den!! :D

07.07.2015 kl.12:47

er det slutt mellom deg og Tobias? det virker som dere aldri er sammen?

07.07.2015 kl.14:17

Hei! Jeg bare lurer på noe - jeg har fått tildelt plass på Tertnes foreløpig til neste år, altså VG1. Kunne du fortalt litt om hvordan miljøet er der, timeplan, hvordan lærerne fungerer, hvordan gymtimene er etc.? Jeg er veldig usikker siden det er såpass langt unna (bor i Fana), står nemlig på venteliste på andre skoler og hvis du kunne hjulpet meg med dette hadde det vært supert!! Om jeg kunne sendt en melding på Facebook eller noe?

Mia

07.07.2015 kl.18:01

et helt halvt år er helt fantastisk! kunne ønske jeg kunne lest den på nytt for første gang, slik at jeg ikke hadde visst hva som skjer

07.07.2015 kl.22:08

Tar du sol/selvbruning eller er du naturlig brun hele året?

Har du evt en selvbruning å anbefale om du bruker en?

thea

07.07.2015 kl.23:39

Er det slutt mellom deg og Tobias? :(

Malin Våde

08.07.2015 kl.22:56

Ååå, jeg håper dere har kost dere masse, og at dere koser dere enda mer med Magic Mike imorgen ;))

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com