hits

Spar 20% på løpesko fra kjente brands

Hei, dere! I dag vi jeg fortelle dere om Cuponation.no som er en helt genial nettisde. De gir deg rabattkoder og kuponger slik at du kan spare masse penger når du handler på forskjellige nettisider som Nelly, Zalando og Amazon. Perfekt dersom du liker å handle på nettet like godt som meg. Dere kan spare utrolig mye penger ved hjelp av Cuponation, og nå kan dere få 20% avslag på løpesko fra forskjellige merker som Adidas, New Balance, Nike og Asics på Getinspired.no. Tilbudet avsluttes torsdag 21. mai, så det anbefaler jeg dere å benytte dere av dersom dere er på utkikk etter noen nye løpesko!

CupoNation
(bildet er linket)

Her er noen sko jeg gjerne kunne tenkt meg fra Getinspired

Håper innlegget var til hjelp for aktive netthandlere og andre som er på utkikk etter nye klær/sko på nettet :) Tilbudet fra Getinspired gjelder kun for brukere av CupoNation.

/ innlegget er sponset

2 kommentarer

E

19.05.2015 kl.17:18

kan du være så snill å fikse bloggen din, det er sykt irriterende når du ikke kan lese hele innlegget på bloglovin slik du kunne tidligere.

Inger Louise

19.05.2015 kl.18:56

Linken funker ikke :S

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com