hits

Langhelg og sol

Hey my loves. Hvordan går det? Formen her er ikke helt på topp her. Kjenner jeg brygger på en halsbetennelse og alt i øre- nese- halsområdet klør. Men jeg lar ikke det stoppe meg fra å kose meg i 17. mai-langhelgen. I går var jeg ute med noen venner på en plass som heter Badeviken, hvor det ble veldig bra stemning etter hvert. Jeg var i båt, ble kjent med nye mennesker og var med Solfrid, som jeg ikke ser så ofte. Så det var veldig kos! I dag er planen å dra inn til byn med Caroline og Victoria før folk skal samles senere og grille på stranden. Må nyte det fine været nå før det forsvinner, eller hva?

Og her er dagens frokostbord. Tobias og jeg stod opp tidlig, dro til butikken og kjøpte inn frokost og så på gårsdagens Paradise Hotel. Perf start på dagen


Ha en fin dag ♥

3 kommentarer

Hannehm

15.05.2015 kl.20:47

god helg :D

Edel Kristina

15.05.2015 kl.22:08

Høres herlig ut!

celineeottesen

20.05.2015 kl.21:00

åhh, koselig! hva redigerer du bildene dine med?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com