hits

Min favoritt maskara

Hei, alle sammen! Har dere hatt en fin tirsdag? Min har blandt annet bestått av halvtårskontroll hos nesekirurgen, hvor vi tok litt etterbilder osv og skjekket at alt var bra. Dere kan lese om neseoprasjons-eventyret mitt her. Også var det taco til middag <33 Det slår aldri feil det. Uansett, nå tenkte jeg å tipse dere om en maskara som faktisk fortjener en god del oppmerksomhet. Jeg har ikke SÅ lange øyenvipper, men med Maybelline sin Lash Sensational Lash Multiplying Mascara (Hvorfor må de ha så lange navn?) får jeg faktisk både lange, volumiøse og klumpfrie vipper. Må være den beste jeg har prøvd på lang, lang tid. Og jeg kjenner flere som bruker den og er super fornøyd. Den er ikke sponset eller noe, men jeg bestemte meg bare for å prøve en ny maskara, og da ble det en av Maybelline sine mange. Har dere prøvd den?

7 kommentarer

RebeccaHasselgard

05.05.2015 kl.20:13

Aldri prøvd, men skal sjekke ut! :)

Maren:)

05.05.2015 kl.22:28

Den så god ut! Du er utrolig inspirerende! Kunne du laget en video der du viser hvordan du pleier å trene styrke? Sånn hele kroppen slik som du pleier å gjøre:)) Hadde vert til stor hjelp! Stå på videre❤️❤️

Andrea

05.05.2015 kl.23:48

Så utrolig fin blogg du har! Ta gjerne en titt innom min blogg også! :)

Ellen

06.05.2015 kl.06:57

Oi, så bra den ser ut! Men hvordan ordner du brynene dine? De er kjempefine!

Silje

06.05.2015 kl.13:37

Jeg bruker den og jeg er superfornøyd! Føler at resultat blir utrolig fint, men samtidig ser det ikke ut som en klump maskara som bare er slengt på på vippene. Navnet er litt unødvendig langt, men med så bra maskara, kan navnet fint være som det er!

06.05.2015 kl.22:56

Har den i vannfast, da vannfast maskara holder "krøllen" lengre. Den er veldig god!

Maria

16.05.2015 kl.11:01

Om du vil ha lange vipper, må du prøve L'oreal sin telescopic maskara i vannfast (den er nesten umulig å få tak i da men) Den gjør vippene mine sykt fine og lang!! Den beste maskaraen jeg har prøvd i hele mitt liv

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com