hits

Svartelistet + ny baby fra Malene Birger

I dag tok jeg en tidlig langhelg ettersom jeg ble sendt hjem av læreren for å bytte klær. Var nemlig søkkvåt etter å ha blitt dynket av russen som jeg tydeligvis må passe meg for fremover :))) Ble hentet i storefri, så er pittelitt nervøs for mai for å si det sånn. Seff hadde jeg på meg en ny, hvit topp fra Nelly uten bh under, hahah, perfekt timing Leandra! Menmen, vi overlever.

Over til noe annet! Den hvite toppen var ikke det eneste jeg bestilte fra Nelly. Jeg har også endelig kjøpt meg en stor skoleveske! Egentlig en veske jeg kan bruke til alt annet også. Stranden i sommer, overnatting, alt. Den er fra Malene Birger, og den har perfekt størrelse og nyyydelig design. Uansett holdt sekken min på å falle fra hverandre, så det var about time jeg oppgraderte. Er den ikke fin?
Kan kjøpes her.

Noen andre som er svartelistet av russen?

4 kommentarer

Eirin

30.04.2015 kl.20:13

Så fin veske! :-) På skolen min er det bare de som er populære som blir svartelistet eller rødlistet av russen, man blir på en måte påminnet om hvem som er noe og hvem som ikke er noe, så er personlig ikke så fan av denne tiden, haha. Men kanskje bare på min skole det fungerer sånn:)

Ida Johanson

30.04.2015 kl.22:21

Åååh, så fin veske! Nei haha, var ferdig i fjor :) God helg søta!

Lilli

30.04.2015 kl.23:56

Så fin! :)

Klara

01.05.2015 kl.00:11

Ca hvor høyt snitt er det for å komme inn på studiespesialisering på tertnes?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com