hits

Mitt 2014 / Juli, august, september

Juli

Jeg var på Gran Canaria med blandt annet disse ♥ Cecilie, Natalie, Elias, Vilde og Eline

Jeg lærte meg å like sushi

Jeg skulle på hytten og det var egentlig sykt spontant og tilfeldig at Tobas fikk være med meg. Vi var egentlig ikke ordentlig sammen enda, men det var tre utrolig perfekte dager og vi hadde det sykt gøy og koselig.

 

Da vi var hjemme fra hytten dro Tobias på Norway Cup og Camilla og jeg dro til Solfrid, som bor på Manger. Så der hadde vi to kjempe fine dager! Den ene med pizza og bading i en innsjø og den andre dagen tilbringte vi med vennene til Solfrid, noe som var sinnsykt koselig. Kjempe herlige mennesker som var super lett å bli kjent med og snakke med.


 


Meg, Lena, Per, Solfrid og Adrian

 

August


Tobias og jeg ble sammen!

 

Jeg var gal og opererte nesen, noe som var heftig å gå gjennom med tanke på at jeg var våken under operasjonen og de sinnsyke hevelsene i fjeset de første dagene. Men absolutt verdt det nå!

 

Vi begynte på skolen etter to uker med streik

 

 

September

 

Jeg var host på Change Lingerie sin lansering av Britney Spears-kolleksjonen!

 Victoria ble 17!

 

 

<3

3 kommentarer

29.12.2014 kl.12:47

Er victoria 97?

Leandra Valencia

29.12.2014 kl.14:51

Anonym: ja

Maren

02.01.2015 kl.01:12

Åå så fin du er! Hvordan fikk du til å operere nesen når du er 16 år gammel? Har lyst selv, men trodde det var 18 års grense :-)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com