hits

Mitt 2014 / april, mai juni

April

Difinitivt en av de beste månedene i år. Jeg hadde det så bra, og sommeren var allerede fullt i gang. Jeg hoppet i sjøen for første gang i 2014! Vi var mye på Vollane

Vi fortsatte grillingen diverse steder i Åsane med masse venner

Det var påske og vi dro på hytten og hadde deilige hyttefrokoster og koste oss i nydelig værMai

Både 16. og 17. mai var to dager well-spent med fantastiske mennesker. Ute til langt på natt + tivoli og masse gøye minner


Jeg hadde med meg Camilla og Caroline på hytten og hadde en super gøy helg der med dem og familien min. Vi badet masse, hadde quizer og bare koste oss.Juni

Første offisielle sommermåneden! Åå var så spent på resten av sommeren og ferien og hvordan den skulle bli. Denne tiden er jo årets beste spør du meg.

Det eneste dumme med denne måneden - jeg kom opp i MATTE MUNTLIG EKSAMEN. Det var virkelig et helvete å lage presentasjonen med så lite kunnskaper om matte, men jeg presterte å få 4, noe jeg var godt fornøyd med! Rett etter jeg fullførte eksamen, dro jeg til LONDON! Jeg fikk shoppet masse, spesielt på min favorittbutikk i verden, Victoria's Secret. Og i tillegg fikk jeg tilbringt mye tid med verdens beste mamma.


Da vi var i London var vi også på One Direction konsert, noe som var veldig gøy å oppleve!


 Da jeg kom hjem var det no more stress på skolen og baaare koselige dager. Husker spesielt denne dagen, som Roba, Camilla, Victoria og jeg tilbringte sammen. Utrolig morsom dag som må gjentas!

Også var det faen meg skoleavslutningen. Åherre, så trist, men samtidig så fin dag. Jeg savner ungdomsskolegjengen og tiden med dem mer enn alt. Helt perfekt avslutning jeg aldri ville skulle ta slutt. Husker jeg gråt på slutten, hahah
Mine beste venner på skolen, dere aner ikke hvor mye vi var gjennom sammen de tre årene.

Ogsååå begynte det som skulle bli min aller beste sommerferie noensinneBursdagen til Natalie og Ida

Tre fantastiske måneder var det, og de neste tre er like bra så gled dere!

3 kommentarer

27.12.2014 kl.18:22

blir så sykt misunnelig av og se alt du og vennne dine gjør, her jeg bor er det ingen som finner på noe. hadde vi bestemt oss for å møtes hadde det blitt sykt kleint.

Hanne

28.12.2014 kl.15:05

Hvor er kjolen fra skoleavslutningen fra? Den kledde deg veldig fint!

Frida

28.12.2014 kl.18:53

Hei! Lurte på om du kunne legge ut treningsrutinen din her? Enten skrive ett innlegg eller lage en video? Og føler du at siden du trener så mye at kan du spise det du vil? ikke bare supersunne ting?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com