hits

Kjoler til jul og nyttår

Hei og god ettermiddag, alle sammen! Jeg har så mye julestemning nå jeg. 1. desember <33 I dag har jeg åpnet julekalender og mamma har såvidt begynt å få opp litt julepynt. Ååå, elsker denne tiden av året. Nå sitter jeg på et ryddig rom med julelys, tente sterinlys og julesanger på repeat. Kosy.

Jeg har også vært innpå Nelly i dag og sett litt på passende kjoler for sesongen. Her har jeg plukket ut mine favorittkjoler jeg fant for jul og nyttår. Skoleball også hvis dere skal på det! Jeg tror jeg allerede har en viss kontroll på hva jeg skal ha på meg på jul- og nyttårsaften, men det skader jo aldri med litt flere å velge mellom daa.

Alle kjolene er linket under :)

1. Commander Sequin Dress. 2. Slim draped dress. 3. High Neck Scuba Dress


4. Sequin Sweetheart Skater Dress 5. Swift Rose Sequin Bodycon Dress 6.Special Shoulder Pad Scale Sequin Dress

7. Stripe Floral Bodycon Dress 8. High Neck Light Sequin Dress 9. Illusion Dress 

Hvilken kjole likte dere best? Vet dere hva dere skal ha på dere på jul/nyttår?

6 kommentarer

Ida

01.12.2014 kl.18:17

vilken kjole skal du valgt til hul og nyttår? :)

Linn Therese

01.12.2014 kl.18:45

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin mandagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers har jeg lagt ut en video av det ferdige rommet mitt på bloggen i dag, der jeg har filmet "julerommet" mitt. Trenger du litt julestemning kan du derfor bare klikke deg innom :-)

synne

01.12.2014 kl.21:49

^ tror jeg har sett kommentaren over på ca.10 blogger de siste dagene haha

uansett, veldig mange fine kjoler! tenkte å ta en titt innom nelly jeg og, for å se om jeg finne noen fine kjoler til jul og nyttår :-)

Camilla

01.12.2014 kl.23:40

kjempefine kjoler! :D

02.12.2014 kl.23:05

Du er utrolig flink å blogge! Alltid et nytt innlegg hver gang jeg klikker meg inn her :)

Jeg har noen spørsmål jeg håper du vil ta med i neste ukens spørsmål:

Hvor høy er du? (Pliiis svar på d)

Bor du i nærheten av Åsane senterene?

Har du sluttet med youtube?

Hvorfor har du slettet (nesten) alle youtube videoene dine?

Elsker bloggen din, stå på ♥♥

Janne

03.12.2014 kl.12:56

Så fine kjoler :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com