hits

Har jo blogg jeg og

Hei dere! Jeg satt og leste gjennom litt blogger før jeg tenkte å legge meg, men så kom jeg plutselig på at jeg har jo en blogg selv som kanskje burde oppdateres. Jaa, tenk at det er første søndag i advent i dag da! Det er jo så utrolig koselig. Eneste jeg liker med vinter er jul og julestemning tror jeg. I dag har jeg og kjæresten bare slappet av, spist middag med familien hans og litt sånn. I går var vi først på 24-timers cup i Vestlandshallen men vi var der sikkert ikke mer enn i 24 minutter før vi ble en gjeng som dro hjem til Fabian. Der tilbringte vi resten av lørdagskvelden vår, og du kan tro det ble stemning. Vi presterte å miste siste bussen da vi skulle hjem. Hastet litt siden vi skulle passe broren min, men vi kom nå oss hjem alikavel med litt hjelp fra noen snille sjøfører <33

Har veldig få fine bilder fra i går, menmen. Tenker jo aldri over at jeg skal ta bilder til bloggen når jeg er med venner. Jeg bare tar noen helt tilfeldig også når jeg skal blogge så kommer jeg på at åja jeg tok jo noen bilder med mobilen jeg kan bruke, haha! Er sånn etter så og si hver helg. Må begynne å bli flinkere altså.

Og seee de gode kjeksene moren til Tobias bakte i dag. Piner meg selv når jeg ser på dette bilde *hjerteøyner-emoji*

Ellers i dag har jeg ryddet plass til julekalenderne mine. De tar opp hele pulten, hahah åå gleder meg til i morgen tidlig så tror jeg legger meg nå. Nattinatt :)

2 kommentarer

01.12.2014 kl.14:55

har du kåret vinneren på shenside giveawaywn

Leandra Valencia

01.12.2014 kl.15:05

Anonym: ja, det kommer snart :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com