hits

Kuring og hårklipp

// Sponset behandling

Hei! På onsdag var jeg hos frisøren og det var virkelig på tide for min del. Husker ikke sist jeg satt i en frisørstol. Har bare pleid å stusse håret mitt selv hjemme, så det var veldig forfriskende med en tur til frisørsalongen og gjøre det ordentlig. Jeg klippet av store deler av de slitte tuppene mine pluss at jeg fikk kuret håret med en dyptvirkende hårkur. Dette gjorde jeg hos Bjuti Hårstudio som ligger i Lars Hillesgate 29 rett ved Sats i Bergen Sentrum. Utrolig nydelig innredet hårsalong hvor du blir servert te/kaffe og blir behandlet som en prinsesse ♥ HER kan dere se hjemmesiden deres.Her mine kjære lesere, er resultatet av antipermanent og for mye retting av håret. Slik så det altså ut helt naturlig, etter jeg hadde latt det lufttørke.

Her er resultatet etter klipp, kuring og rettingSom dere ser, ble det en del cm kortere men det trengtes absolutt å klippes så mye som hun gjorde. Så nå føles det herlig med helt friske tupper for en gangs skyld. Og det var i tillegg utrolig deilig med hårkur. Anbefales!

Hva syns dere? :)

3 kommentarer

Sunniva Hamsund

29.11.2014 kl.12:01

Det blei kjempefint! :) Ha ei fin helg videre;)

30.11.2014 kl.12:13

Så du må rette håret når du har tatt antipermanent?

Emilie

09.12.2014 kl.20:29

Hei :) Jeg har veldig krøllete hår og jeg retter det hver dag. Det begynner å bli utrolig kjedelig og slitsomt. Jeg vet at du har hatt det på samme måten. Men hvordan virket antipermanentet? Jeg vurderer å ta det selv. Kan du kanskje lage et innlegg om det? Bare hvis du vil altså :P Det hadde vært utrolig bra. Å si liksom hva det koster og hva de gjorde ogsånt :) Takk på forhånd!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com