hits

Vippefin til jul og nyttår

// Sponset behandling

Hei dere! Nå har jeg fått et nytt sett med vippeextensions. Jeg har ikke hatt det siden august, så det var herlig å endelig ta det igjen. Er jo så utrolig lettvindt å slippe maskara, og i tillegg ser jo det så mye finere ut med extensions. Jeg er helt frelst av dem, og i dag jeg vil jeg komme med en anbefaling om hvor dere bergensjenter kan ta det!

Jeg tok nytt sett hos Sarah Talbot i Storåsen 37. Jeg ble utrolig fornøyd med både lengden (13mm på det meste) og bøyen og volumet på vippene. Kunne ikke blitt bedre! Hjemmesiden hennes er Facebook.com/LashesbySarahMee for dere som er interessert :) Hun tar bare 700kr for nytt sett ut 2014! Så hvis dere vil være vippefin til jul og nyttår, må dere slå til snart!

Her er resultatet!

Hva syns dere om vippeextensions?

4 kommentarer

Marie

27.11.2014 kl.14:49

det ble kjempefint!

lykkeelise

27.11.2014 kl.16:12

Utrolig fint!

Camilla

27.11.2014 kl.19:52

En venninne av meg tok vippeextensions nå nylig og hun opplevde å miste nesten alle sine egne vipper! Har dette skjedd med deg?

Charlotte

27.11.2014 kl.21:28

Kan du ha sminkevideo? :D hadde vært utrolig gøy om du hadde laget en sånn get ready with me video, til for eksempel jul og nyttår, ball eller ettellerannet!!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com