hits

Torhild Kristine - Sminkekurs og nettbutikk

Hei, dere! Make-up-artisten, Torhild Kristine har nylig startet opp et sminkekurs på sin sminkesalong her i Bergen i Helgesensgate 19 (gangavstand fra Bryggen). Hun mener at Norge har manglet en salong som fokuserer kun på sminke, helt fra ingrediensene til påføringen. Det har blitt mer naturlig å forlenge vipper og negler enn å faktisk forbedre sminkerutinen. Jeg ser i hvertfall veldig frem til å besøke salongen hennes! Hvis noen av dere bergensjenter har lyst til å booke et ungdomsskurs, kan dere maile post@torhildkristine.com og skrive "leaduvet - ungdomskurs" i emnet, så får dere hele 40% rabatt på kurset! Vanligvis koster det 800kr, men med 40% rabatt blir det 480kr for en time. Håper mange jenter vil ta i bruk dette. Tror det kan bli gøy og lærerikt!

Torhild Kristine har også en nettbutikk dere kan handle på, hvor dere er sikret god og økologisk kvalitetssminke. Sminken på shop.torhildkristine.com er brukt av make-up artister verden over på mangen kjente ansikt som Lauren Conrad, Paris Hilton og Eva Langoria. Jeg har skaffet dere en rabattkode som gjør at dere får en 30% rabatt på hele nettbutikken frem til 15.nov ved å bruke koden, Leaduvet30 når dere betaler ♥

Kunne dere tenkt dere et sminkekurs med Torhild Kristine?

3 kommentarer

vildevatn

06.11.2014 kl.16:46

Kjempebra innlegg :D

juliaaaaa

06.11.2014 kl.17:24

Tror du at du kan vise oss hvordan du har trent magen din og hvordan du fikk the thigh gap (eller trente lårene dine), siden du trente veldig mye i sommer og trener fortsatt? :)

09.11.2014 kl.20:03

Koster det 480 kr for hele vennegjengen eller pr pers?

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com