hits

Julekit fra Ciatè

Hei! I forbindelse med jul har Makestyle.no fått inn to fantastiske julekit fra Ciatè!

Hvis du ser etter en litt annerledes og veldig søt julekalender til desember, hadde Mini Mini Manor Julekalenderen med 24 minineglelakker vært gøy å prøve ut. Jeg pleier egentlig aldri å bruke opp neglelakkene mine, så denne kalenderen hadde vært perfekt for meg med tanke på at neglelakkene er så små. Og ikke minst ser jo neglelakkene fra Ciatè nydelig ut!

Det andre kittet inneholder seks neglelakker med juleglitter som alle lukter jul når de har størknet. Fra kanel til juletre, ååe tenk da så koselig og søtt. Me want.


Mani Mini Manor Julekalender HER
Candy Cane julekalender HER

Jeg har skaffet dere en rabattkode som dere kan bruke i handlekurven på Makestyle.no slik at dere får 10% rabatt på disse produktene frem til 15.nov! ♥ Bruk rabattkoden, Ciajul

3 kommentarer

Vilde

03.11.2014 kl.22:07

Skal absolutt kjøpe julekaldenderen i år :D Bare venter litt til, så jeg ikke går og sikler på den hele november, hehe :D Så flott med rabattkode, tusen takk!

Leandra Valencia

03.11.2014 kl.22:08

Vilde: bare hyggelig! :D

andelly

04.11.2014 kl.01:10

Så kult at de til og med lukter jul! Wow. Tror kanskje prisen er i dyreste laget da ;P

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com