hits

Engasjert ungdom

Hei! Da var det endelig blitt fredag og helg igjen! Føler ukene bare flyr forbi, samtidig som skoledagene føles evig lange. Denne uken har jeg vært trøtt. Tror jeg blir veldig påvirket av været. Når det er regn og grått ute, får jeg mest lyst til å ligge inne og deppe og stirre på en vegg til solen kommer frem igjen. Jeg er ikke en av de som syns at det er koselig å være inne når det er drittvær ute. Jeg vil helst ha sol hele tiden, menmen. Hvis jeg hadde tent noen lys og satt på en film, hadde vel kanskje stemningen blitt annerledes. Og det er akkurat det kjæresten og jeg har tenkt til å gjøre nå snart ♥ koshli

Ellers denne uken har jeg meldt meg inn i AUF! Ble vervet av min godeste Matias da han fortalte at det skulle komme en fra AUF på skolen slik at vi kunne melde oss inn gjennom han. Meldte meg inn fordi jeg syns AUF står for mye bra pluss at jeg ikke liker en del av av tingene Høyre har gjort for Bergen de siste årene, spess når det gjelder skole. Også ser det jo litt ekstra fint ut på CVen at jeg er politisk engasjert, hihi sjakktrekk.Ha en god helg, alle sammen! 

5 kommentarer

Eva Karoline

31.10.2014 kl.17:10

Jeg er uendelig missunderlig på utseende ditt, Leandra! Du er dritpen, og kroppen din er jo bare wow.

Du har blogget veldig bra i det siste, stå på! Jeg har alltid likt å lese blogger, men ofte blir jeg lei av å lese de samme bloggene hele tiden, så jeg slutter å lese noen, og finner meg nye bloggere jeg liker. Men DU har vært min favoritt i snart 2 & 1/2 år nå, og jeg blir aldri lei. Og det er jo ikke uten grunn, du er jo helt fantastisk! Du har vært forbildet mitt veldig lenge.

Ingvild

31.10.2014 kl.19:45

Ååå, du er så fin leandra! Øyenbrynene dine er så perfekte, vill ha slik som dine! Kan du lage et innlegg om hvordan du napper, fyller og ordner brynene dine?

11.11.2014 kl.16:23

herregud du er så jæla perf og så auf og! garantert mitt girlcrush

Leandra Valencia

11.11.2014 kl.16:38

Anonym: hahah åe så koselig å høre

Simona Lovise

14.12.2014 kl.20:51

Hehe er med i AUF jeg og :P♥

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com