hits

Last night

Hei! I går var bursdagsfeiringen til Sonja og Thea og jeg koste meg kjempe masse! Det tror jeg de aller fleste gjorde. Utrolig herlig å se igjen venner jeg ikke ser så ofte og ikke har sett på lenge. Er jo så mange som har begynt på skoler langt vekke osv, så det var gøy at såpass mange var samlet + møte nye hyggelige folk ♥ Før Matias og jeg tok turen hjemover, var vi rett innom Luna og koste med den nye valpen hennes, verdens søteste lille Nika. Så ja, det var alt i alt en super bursdagsfeiring.

I dag var jeg først på trafikalt med Solfrid og resten av dagen var vi masse folk hos Magnus, men det kan jeg blogge om i morgen. Nå sitter jeg med hårkur i håret, joggis og null sminke klar for en kveld med noen episoder av Prison Break. Ingen bombe, hahhah vi snakkes i morgen, puser. Nattinatt.


Kunne lett gått sånn resten av kvelden men tror ikke Fabian var så komfortabel, HAHA.

3 kommentarer

Malin Våde

07.10.2014 kl.22:56

Det var kooosliii!

Leandra Valencia

07.10.2014 kl.23:07

Malin V: Jaaa <3

Kristine

07.10.2014 kl.23:21

Så koselig ut :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg er Leandra, en 20-år gammel jente med lidenskap for blogging. Her får du møte deler av mitt liv liv og alt jeg engasjerer meg i. Og det er mye! Du kan lese om ting som mote, skjønnhet, mat, livsstil, filosofi og mange andre tanker. Håper du liker deg her!

Lea-Valencia@hotmail.com